Kaunite pikkade juuste omanik Liis Lemsalu räägib naerdes, et lauljatar Teele Viira tegi talle hiljuti komplimendi, et tema juuksed näevad viimasel ajal veelgi paremad välja. Liis räägib, et saladus peitub kvaliteetsete ja tema juuksetüübile sobivate toodete järjepidevas kasutamises, mida ta ajakirja Cosmopolitan palvel on viimased kuus nädalat teinud.

Liis, kes tunnistab oma lemmikilurituaaliks infrapunasauna, räägib, et igapäevaselt ta end liiga palju ei meigi, ent lavaesinemiste jaoks naudib mänge välimusega küll.

Liis testib uusimaid ilutooteid Cosmopolitani Iluauhindade võistluse raames. Lisaks Liisile on sõltumatus žüriis Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, Cosmopolitani moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik, näitlejanna Elina Pähklimägi, juuksur Maarika Heering ja meikar Maarja Sild.

Testimine kestab kuus nädalat ning testitavad tooted on iga žüriiliikme käes nädala. Ühtlasi valitakse Delfi Naisteka portaalis ka lugejate lemmik. Ürituse eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejatel selekteerida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad. Pidulik auhindade kätteandmine toimub 23. mail Teletornis.