“Kutsusin oma lavapartneriks Andrese, kuna tegemist on nii vaimselt kui füüsiliselt Eesti kõige suurema korvpallitreeneriga!” iseloomustab Kruus kolleegi. Vajadusel tsenseerib värvikaid lugusi riietusruumidest ja korvpalliplatsi äärest Winny Puhhi solist Indrek Vaheoja.

Improtrupiga “Ehatäht” liitus laulev näitleja Tarvo Krall. Kuidas saab Krall hakkama ilma tekstiraamatuta, seda näeb laupäeval kell 15:30.

“Reklaamiklubi” juhatab filmimees ja näitleja Rain Tolk, kelle terava pilgu alla on kommertsklipid, mis hoolimata oma tõsisest ja tähtsast eesmärgist kuuluvad nüüd huumori kullavaramusse. Tolk astub lavale reedel kell 18:30.

Festivali korraldajate sõnul on üks vägagi kaalukas esineja veel lisandumas ning usutavasti saab selle nime välja käia juba homme.

Huumorifestival Luige Nokk toimub sel reedel ja laupäeval Tallinnas, Lennusadama välialal. Väravad avatakse reedel kell 16:00 ning laupäeval kell 12:00. Programm kestab mõlemal õhtul ca 23:30ni. Piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal. Lisainfo, ajakava ja esinejate tutvustused leiab festivali koduleheltwww.luigenokk.ee