Stephen Chobsky noorteromaan puudutab paljusid teismelisi, kes siin maailmas oma kohta otsivad. Kui ka Sina tunned, et oled üks neist, siis kirjuta meile arvamuslugu teemal "Teismeliseks olemise väljakutsed". Mis tunne on olla tänapäeva Eestis teismeline, millised on rõõmud, millised on mured? Milline on tee eneseleidmiseni? Arvamuslugusid ootame aadressil noortehaal@delfi.ee kuni 11. oktoobrini. Parimad tööd avaldatakse Noorte hääles ja kaks kõige huvitavama kirjatüki autorit saavad auhinnaks eestikeelse raamatu “Müürililleks olemise iseärasused” .

Arvamuskonkursi parimad tööd on: Minu koolis tarvitavad ligi pooled gümnaasiumiõpilased kanepit ja  Lugeja: järjest rohkem on maailmas inimesi, kes arvavad, et elavad siin üksinda.

Palju õnne võitjatele! Palun saatke oma kontaktandmed aadressile noortehaal@delfi.ee, et saaksime auhinnad teieni toimetada!

Populaarse teose ainetel on vändatud ka film "The Perks of Being a Wallflower", mis on IMDB-s hinnatud 8 punktiga. Aasta tagasi ilmus inglisekeelne raamat ka eesti keeles.

Vaata treilerit filmist!