Olenevalt pakutavatest võimalustest ja külastaja nõudmistest on saadaval nii majutusega passe kui ka telkimist võimaldavaid pääsmeid. Isegi noortele on mõeldud.

Majutusega tavapass maksab kodulehe andmetel üüratud 470 eurot, millega on kaetud ka söök kolm korda päevas. Sada eurot odavamalt saab omale osta telgikohaga pääsme. Noortepass maksab veelgi vähem, 195 eurot ning noored peavad leppima vaid telkidega. Uskumatu 2590 euro eest saab omale majutusega koha ja söögi kaheksa inimest.

Muidugi on mõeldud ka neile, kes ei soovi festivalil veeta kõiki kuute päeva ja võimalik on soetada ka kolme päeva pass. Isegi sellisel juhul tasub valmistuda maksmiseks, sest olenevalt päevadest on sissepääsu hind kas 275 või 285 eurot ning majutust siis enam soovida ei ole mõtet.

Kõige odavamad, 25 eurot maksvad piletid, on pakkumisel kas esimese päeva peole või viimasele päevale. Teised üksikute päevade piletid jäävad samuti 75 või 85 euro vahemikku.

Iga päev ei näe ka pakkumist, et festivali pääse järelmaksuga osta, mida just nende piletite puhul võimaldatud on.

Kas Sina läheksid sellise hinna eest festivalile ning oleksid nõus oma kuus päeva kasvõi järelmaksuga tasuma? Anna meile teada kommentaaris.