Täna sõitsime rongiga Kaprunist Krimmlisse, et vaadata ära üks suur juga nimega Krimmler Wasserfälle. Sõit kestis umbes 1,5 tundi ning kõndida tuli veel veidi üle tunni. Vaatamisväärsus paistis juba kaugele ning mida lähemale jõudsime, seda ilusamaks vaade läks. Samuti saime joa kõrvalt kõndida endale sobivale kõrgusele, et hetke jäädvustada või siis minna lausa mäe tippu. Vahepeal saime veele nii lähedale, et nägu ja riided täiesti märjaks said. See oli väga värskendav ja andis positiivse laengu terveks päevaks.

Tagasi tulles käisime söömas ja hiljem oli Zell am See järvel vee-, valgus-, muusika- ja laseršõu, mille teemaks oli filmide tunnusmuusikad. Seda, kui vinge see oli, ei anna sõnadesse panna. Pildid ja videod jooksid vee peal 3D pildis, vaheldudes valgusvihkude ja veesurvetega. Arvan, et internetis leidub selle kohta mõni videogi. See pani päevale ja reisile väga toreda punkti.

Homme enam matkata ei tule, vaid pakime asjad ja suundume kodu poole. Meie Meriliniga saime kindlasti matkapisiku külge, kohe kurb on lahkuda kandist, mis üsna koduseks sai. Loodame kunagi veel siia sattuda ja uusi kohti läbi käia, sest siin on ilus.

Oleme väga tänulikud oma kannatlikule grupijuhile Riinule ja Alpiexpressile, kes meid siia saatis. Reis oli väga hästi korraldatud, sujuv, meil olid head reisikaaslased ja midagi negatiivset öelda ei ole.

Grete ja Merilin