Iludusvõistlusel osalevad 89 riigi kaunitarid, kellest aga mõnedele ennustatakse meediakajastuste, populaarsuse, toetajaskonna suuruse ning loomulikult isikuomaduste ja välimuse põhjal edu rohkem kui teistele. Eestit esindab maailma suurimal iludusvõistlusel Miss Estonia esimene printsess Natalie Korneitsik, keda paraku soosikute nimekirja seni lisatud ei ole.

Siin on suvalises järjestuses kümme Miss Universumi kroonikandidaati, kellele erinevad meediakanalid võitu on ennustanud:

1. Miss Soome
Helsingist pärit Sara Chafak Yasmina on 22-aastane noor naine, kes alustas modellitööga 16-aastaselt. Haruldase ilu poolest esile tõstetud missikandidaati peetakse teistest missidest kurvikamaks, mis on talle teeninud positiivseid äramärkimisi. Tähelepanu väärib ka asjaolu, et Miss Soome õpib Estonian Business Schoolis rahvusvahelist turundust.

2. Miss Austraalia
22-aastane blond surfarivälimusega kaunitar Renae Ayris on olnud korraldajate, fotograafide ja teiste osaliste tähelepanu keskpunktis juba konkursi algusest peale.

3. Miss Guatemala
Kesk-Ameerika kaunitar Laura Beatriz Godoy Calle on 24-aastane ning on töötanud modellina seitse aastat. Miss õpib toitumisteadust ning on võitnud mitmeid kohalikke iludusvõistlusi.

4. Miss Boliivia
Kohtunike poolt võistluse sekspommiks tituleeritud Yessica Mouton on 24-aastane rahvusvaheliste suhete tudeng, kelle relvadeks on väga hea inglise keele oskus ning tugev iludusvõistluste kogemus.

5. Miss Tai Kuningriik
Farida Nutpimon Waller is the younger contender. This 19-year-old has suffered more transformations before reaching Miss Universe, which has made her face features more refine.

6. Miss Venezuela
Venezuela missid on alati olnud Miss Universumil tugevad favoriidid. Riigi tänavune kandidaat on 21-aastane Irene Sofia Esser Quintero, rikkast perekonnast pärit neiu, kes on elanud aastaid Inglismaal.

7. Miss Mehhiko

Laura Karina Gonzalez Muñoz on 21-aastane pruunisilmne kaunitar, kes õpib arhitektuuri.

8. Miss Horvaatia
19-aastane Elizabeta Burg on üks noorematest kandidaatidest võistlusel. Tüdruk on pärit talupidajate perest ning harjunud lapsest saati lehmi lüpsma, lautu hooldama ja muid maatöid tegema. Nüüd õpib neiu veterinaariks, armastab ratsutada, võrkpalli mängida ning tegeleb ka modellindusega.  

Vaata pilte võidusoosikutest:

ANNA TEADA - Kellele ennustad võitu Sina?