Kõikide disainerite töid esitletakse ühiselt 17. septembril kell 17.30 toimuval show´l Tartus Tasku keskuses.

"Kohtumistel erinevate erakondadega võis selgelt aru saada, et poliitikuid, kes disaini ja loomemajanduse teemadel sisemiselt põleks, on väga vähe. Kohati tundus, et ehk veel ei mõisteta, mida loomemajandus tähendab ja milliseid uusi võimalusi see valdkond pakub," rääkis Kristi Pedanik.

"Ma ei tahaks, et järgmised valimised kujuneksid taas loosungite loopimiseks ja meeletute lubaduste andmiseks. Minu kavand protesteerib poliitika vastu, mis on muutunud vapustavaks sõnamänguks ja show´ks, kus kõik on vaid tõlgendamise küsimus. Selline poliitika ei too kasu ei ühiskonna ega disainivaldkonna arengule," lisas Kristi.

Tuntud moedisainerid Vassilissa, Kalle Aasamäe, Kirill Safonov, Britt Samoson, Kristi Pedanik ja paljud teised on kohtunud Liisa Pakostaga Isamaa ja Res Publica Liidust, Gerd Tarandi ja Indrek Saarega Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast, Igor Gräziniga Reformierakonnast, Marek Strandbergi ja Rasmus Lahtveega Eestimaa Rohelistest, Monika Kuzminaga Rahvaliidust ja Kadri Simsoniga Keskerakonnast.

Disainerite töid on võimalik näha 17. septembril kell 17.30 toimuval show´l Tartus Tasku keskuses. Kõik julged poliitilised rõivakomplektid on eksponeeritud näitusel kuni 18. oktoobrini Tasku keskuses. Näituse külastajatel on võimalik hääletada oma lemmikkomplekti poolt Tasku keskuse Facebooki wallil. Täpsema info leiad SIIT!