2. oktoobril kell 11 ja 13 etendub lastele „Hans ja Grete...”, mis on valguse ja varjude mängu kasutav maagiline lavastus, mis ergutab laste kujutlusvõimet ja taaselustab ühe vana ning armastatud muinasloo. Lavastajad, kunstnikud ning esitajad Kristel Leesmend ja Siim Angerpikk. Lavastus on mõeldud 4 – 8-aastastele lastele, kuid sobib kõigile. Etenduse pikkus 50 minutit.

3. ja 4. oktoobril kell 19.30 etendub viimast korda sel hooajal Tallinnas Ivar Põllu autorilavastus “Vanemuise biitlid”.

Taustaks "Biitlite" surematu muusika ja teatriuuendus nõukogude Tartus, küsib see mänguline teatriuurimus, kuidas jääda elu teatrimasinavärgis. Mängivad Maarja Jakobson, Maarja Mitt (Vanemuine), Nero Urke, Helgur Rosenthal. Autor-lavastaja Ivar Põllu, kunstnik Kristiina Põllu, valguskunstnik Rene Liivamägi.

5. ja 6. oktoobril kell 19.30 etendub Mart Aasa autorilavastus “Projekt Elu”. Projektismi ajastu pahupoolega tegelevas lavastuses kohtuvad Keegi A, Keegi B ja Keegi C, et ühe öö jooksul ette valmistada kultuuriprojektid kümneks aastaks. Vaatajale saab osaks südamlik sissevaade projektiinimeste elulaadi ja argipäeva. Mängivad Kristel Leesmend, Mart Aas ja Leino Rei. Kunstnik Erki Kasemets.

Etenduste piletid müügil Piletimaailmas ja Piletilevis ja tund enne algust etenduspaigas.
Rohkem infot Tartu Uue Teatri mängukava ja külalisetenduste kohta www.uusteater.ee