Allegra ema on Gianni kuulus õde Donatella, kes pärast mehe traagilist surma on olnud moehiiu loominguline juht. Avalikkuse suureks üllatuseks pärandas Gianni oma testamendis lausa 50 protsenti firmast Allegrale. Praegu on Allegra osaluse väärtuseks umbes 900 miljonit dollarit. Gianni vanem vend Santo sai firmast 30 protsenti, ülejäänud 20 jäi Donatellale, vahendab Meaww.

Donatella ja Allegra, all vasakul

Selle aasta alguses teleekraanidele jõudnud sarja "American Crime Story" teine hooaeg käsitleb Gianni vägivaldset mõrva 1997. aastal, kuid Allegrat sarjas ei figureeri. Donatella nõudis sarja loojatelt, et tema tütart sarjas ei kujutataks.

32-aastast naist on väga harva avalikkuse ees näha, ta külastab äärmiselt harva isegi oma kabinetti. Dontella nõue oma tütart sarjas mitte kujutada tulenes tõenäoliselt sellest, et tütar on kannatanud anoreksia ja ärevushäirete käes. "Kui Allegra näeb ennast televisioonis või ajakirjades, siis ta läheb täiesti hulluks. Tal on kehapildi tajumise häire. Nad küll väidavad, et Allegra töötab firmas, kuid tegelikult ei juhi ta midagi," sõnas endine Versace töötaja.

Endine töötaja avaldab veel, et naine käib tööl vaid paaril korral kuus, ametilt on Allegra Versace firma direktor. Endine kolleegi kirjeldab naist kui "äärmiselt ebakindalt, habrast, täiesti moevõõrast" inimest. Naine veedab oma päevad üksi kodus vaadates telesarju ja kuulates muusikat.

Allegra lapsepõlv möödus külluses ja rikkuses, ta õppis üheksa aastat balletti, onu Santo kinkis talle üheks sünnipäevaks võimaluse tantsida koos balletilegendi Maurice Béjartiga. Oma esimesel Versace moeetendusel käis ta juba 2-aastaselt, kogu lapsepõlv kandis neiu ainult kõige paremaid ja kallimaid rõivaid.

"Ta oli kõige paremini riietatud tütarlaps terves Milanos," rääkis Donatella 2009. aastal. "Mu ema riietas mind algkoolis siidi. Lasteaiast saadeti mind kord koju, kuna ma ei saanud oma kleidi tõttu maalida," meenutas Allegra.

Gianni ja Allegra olid äärmiselt lähedased, onu surm oli toona 11-aastasele neiule väga suur löök. Allegra ütles Donatellale, et oleks pigem ise onu asemel surma saanud. "Miks onu Gianni mind valis," olla sõnanud nooruke Allegra, kui sai enda hiigelpärandusest teada.

Pärast onu surma üritas Donatella tütrele abi pakkuda ja ta nõustamisele saata, kuid lapse maailm oli hävinenud. Uue aastatuhande saabudes jäi pärijanna aina kõhnemaks. 2007. aastal teatas perekond, et Allegra kannatab anoreksia käes.

Donatella üritas aastaid oma tütart avalikkuse eest kaitsta. Kuuldavasti ei lubanud ema oma tütrel isegi autoga sõita. Peale seebimulli sees kasvatamise mõjutas Allegrat ema teine suur armastus – kokaiin.

Donatella tunnistas, et kokaiinisõltlane sai temast 1987. aastal, keelatud ainet pakuti naisele ühel Versace peol USA-s. Oli avalik saladus, et ohtlikku valget pulbrit pruugiti Versace järelpidudel ohtralt.

Donatella üritas sõltuvusest lahti saada, kuid hakkas pärast venna surma taas patustama. Naise sõltuvus muutus nõnda raskeks, et Allegra 18ndal sünnipäeval sekkus olukorda naise lähedane sõber Elton John.

"Donatella-sugune ema oleks igale inimesele hirmutav, kujutage ette, millist mõju ta oma tütrele avaldas. Vaadake, mida Donatella oma näoga teinud, selline ebakindlus ja moonutamine on seal perekonnas tavaline," rääkis perekonnaga seotud isik.

Allegra hoidub ka tänapäeval avalikkuse eest, samuti väldib ta pea kõiki inimesi. "Ma ei ole teda kunagi mõne mehe või naisega näinud. Ta on kas üksi või mõne pereliikmega. Tema areng peatus lapsepõlves, temast ei saa kunagi funktsioneerivat täiskasvanut. Tõenäoliselt on kõiges selles süüdi Gianni vägivaldne surm," tunnistas üks firma endine töötaja.