Nüüd oleme juba aasta lahus olnud, laps käes ja elan mõnusalt koos lapsega omaette. Olen rahul ja õnnelik. Ainsaks mureks on aga ikka veel mees, kes pendeldab edasi-tagasi. Endal juba mitmes suhe uue naisega, kuid käib siiski minu juures ja väidab, et ma siiski parim ja ei suuda loobuda. Andsin Talle

ka variandi, et proovime uuesti, kuid sellest Ta loobus. Käib minu juures ja naudib ainult meie voodielu, mis ei saa salata on meile mõlemile ülim nauding. Nii on kestnud juba aasta. Ise on suhtes teistega, kuid käib ja magab ka minuga. Tean, et mul on endiselt Tema vastu tunded ja ei suuda Talle ära öelda…võimalik, et Temal ka minu vastu. Kuid tänu sellele kõigele ei suuda ma kellegi teisega uut suhet alustada. Mida teha?

Tips, 26

Dr Noormann:

See on tüüpiline “visiitabielu”. Me vajame ja otsime sobivust kolmes valdkonnas — hingelises, mis avaldub armumisena, — kehalises, mis avaldub seksuaaltõmbes, — vaimsena, mis avaldub sõprusena ja teineteise täieliku mõistmisena. Peale selle esitab elu meile veel pereeluks vajalikke sotsiaalse sobivuse nõudeid — oskust olla terve (sõltuvused), oskust majandada, oskust sobituda ühiskonda, oskust suhelda, oskust kasvatada jne. Teie kooselust on järel vaid üks — seksuaalne tõmme ehk libiido. Seda pole muidugi palju, kuid mõnes mõttes ka mitte vähe. Kui te mõlemad seda naudite või rahuldute sellega, siis võib see kauaks kestma jääda. Samas ei ole Teil ju eksabikaasa ees ka mingeid kohustusi, kaasa arvatud ka truudus ning teie praegune suhe või abieluvorm ei tohiks olla takistuseks mingi püsiva otsimisel ja leidmisel.

Jaga
Kommentaarid