Seega kujutate ette, et olen Margus Karu suur austaja (ning samas olen talle ka väga tänulik, kuna ilma "Nullpunktita" kes teab, äkki ei oleks ma siiani raamatute armastaja) ning kui kuulsin, et 11. juunil avaldab ta uue raamatu, tellisin selle endale kohe ning juba 14. juunil asusin lugema.

Praeguseks on mul raamatu lõpuni vaid loetud leheküljed ning naudin seda raamatut vist veelgi enam kui "Nullpunkti". Aga samas, raske võrrelda, kuna ma pole mitu aastat Margus Karu esimest romaani lugenud ning teeksin ilmselt seda see kord hoopis teistsuguse emotsiooni ja tundega kui tegin mõned aastat tagasi. Raamat maksis midagi 17 euro kanti, igati õigesti kulutatud raha! Raamat pole mitte tavaline noorteromaan, vaid sobib pigem lugemiseks ilmselt just 20ndates olevates inimestele, kuna peategelane on 27 aastane. Kuid samas leian, et mina praegu seda 17-aastasena lugedes ei jää mingist kogemusest ilma, kuna ei saa mõndadest kohtadest aru, kuna pole piisavalt elukogemust. Seega väärt lugemine kõigile!

PS! Mulle meeldib Margus Karu kirjastiili juures see, kuidas tihti on raamatus sõnad/laused paigutatud väga ebatraditsiooniliselt. Või, miks ka mitte, jäätud vahele paar puhast lehekülge sümboliseerimaks mäluauku.

Noorte Hääles on käimas ka auhinnamäng, kus kolm õnnelikku võivad võita selle sama raamatu! Loe rohkem SIIT!