Vastab Amori nõustaja

Usun, et Sul ei ole kerge olla, sest kui noored on omavahel rohkem suhtlema hakanud ja võib-olla isegi juba armunud, siis tahavad nad kogu aeg teineteise lähedal olla. Kuna teie elate erinevates linnades ja niisama kokkusaamine võimalik pole, suhtlete tõenäoliselt rohkem interneti teel.

Kindlasti on oluline teada internetis turvalise suhtlemise tõdesid (nt ära tee endast selliseid videoid, mida sa ei taha, et teised peale selle poisi näeksid, ära näita oma paljast ihu veebikaameras jm). Kuigi armunud olles omistame inimesele kõik head omadused ja keeldume uskumast, et ka tal võib mõni pahe olla, siis senikaua, kui me inimest täielikult ei usalda, peame netisuhtluses olema ettevaatlikud. Netis suheldes on tavaliselt inimesed julgemad ja avameelsemad kui päris elus. Nad võivad öelda asju, mida nad päriselt öelda ei julgeks. Nad võivad rääkida endast asju, mida nad päriselt ei räägiks jne.

Loodan, et saad poisiga siiski edasi suhelda ja asjaolu, et te veel teineteisele külla sõita ei saa, ei takista teil end hästi tundmast. Kaugsuhe on keeruline, eriti kui see on inimese elus üks esimesi suhteid. Kaugsuhe eeldab partneritelt suuremat teineteise usaldamist ja tundmist, mida teil ei pruugi veel olla. Ikka on lihtsam suhelda tihedamalt sellise inimesega, kes elab Sinuga samas linnas, käib samas koolis või trennis jne. Samas igas asjas on erandid ja nii ka kaugsuhete keerukuses. Võib-olla teile see just sobib.