Järgmisel reedel 21. detsembril Tallinnas esinevad SUADi Smiley ja PJ alustasid koos DJ Daddy ja DJ Hype’iga illegaalsete reivide korraldamist aastal 1986. Tol ajal MCdena möllanud Smiley ja PJ õngitsesid ka plaadistuslepingut, aga tulutult ja seepärast asutasid nad isikliku plaadifirma — Shut Up And Dance.

SUAD segas stuudios kokku hip-hopi, housemuusika ja tollase tummisema saundi hardcore’i ning uue põrkleva sulamstiili nimeks sai peagi breakbeat. Mitmed põrandaluse tähe SUADi singelplaadid ründasid 90ndate alguses ja keskel ka reivipalavikus vehkiva Suurbritannia singlitabeleid. Tandemi suurimaks tabelihitiks — TOP 10s teisele kohale jõudnud — looks jäi breakbeat mütakas „Raving I’m Raving”. Nimetatud singelplaat tekitas ka palju paksu vahtu, sest loosse laenati Mark Cohni lugu „Walking In Memphis” ilma pala autorilt luba küsimata.

Smiley ja PJ müdistavad tantsumuusikas tänase päevani, toodavad muusikat, mängivad plaate ja haaravad tantsupidudel mikri. Täna on nende saundi sildiks breaks ning nende viimane kauamängiv „The Great British Public” on võimas kolmikplaat — uue muusika, DJ-mixiga ning remixide kogumikuga.

Mutant Disco 10. sünnipäeval 21. detsembril Von Krahlis astuvad veel üles ansamblid Röövel Ööbik ja Öäk, DJd Rhythm Doctor, Tallinn 73, Raul Saaremets, Siim Nestor, Jass Seljamaa ja Ats Luik.