Evelin Ilves R2 hommikuprogrammis

Läinud nädalal ilmus trükist endise presidendiproua Evelin Ilvese raamat "Kirju", millesse köideti kokku tema erinevad kirjutised. Kirsina tordil pisteti kirjastaja Epp Petrone poolt teose lõppu ka avameelne intervjuu, milles Ilves oma lahutuse tagamaid avas. Nagu ikka, viis raamatu müügile hoogu andmise juurde ka promotuur, mille käigus väisas Evelin "Ringvaadet". Intervjuu käigus sai presidendiproua mõiste uue sünonüümi - ühiskondlik kleit.

Loe ka lõike värskest raamatust:



Kerli Dello viimane "Terevisioon"

Endine telenägu Kerli Dello sai omaenda kodus hirmsa ehmatuse osaliseks ning kirjutas sellest Facebooki elava muljetuse.

"Sajandi armastuse" Hürrem ehk Meryem Uzerli

Nii nagu veel 50s riigis, on ka Eesti televaatajate südamed vallutanud Türgi läbi aegade kõige suurem rahvusvaheline hittsari "Sajandi armastus". Jõudsalt eestlaste seas vaadatuimate telesaadete seas püsiva ning kohati isegi esikohale kerkiva Türgi ajaloolise seriaali peaosalist Hürremit kehastav näitlejanna Meryem Uzerli sai läinud nädalal 32-aastaseks ning huvi tema isiku vastu oli Publiku lugejate seas suur.

Toomas Hendrik Ilves

Läti uudisteportaal Kasjauns.lv kirjutas 7. augustil, et president Toomas Hendrik Ilves lõunatas hiljuti Riias tundmatu daami seltsis. Pealtnägijad panid tähele, et Ilves rääkis daamiga inglise keeles, samas kui kõik tellimused personalile esitas naine läti keeles. Kroonika tegi kindlaks, kellega oli tegemist!


Liina ja Mihkel Raud Positivusel

Nagu süüdistas Publiku toimetajaid üks kommentaator, siis tegelesime ajakirjandusele vahele hoopis aritmeetikaga: armastajapaaride suur vanusevahe oli ja on alati üks teema, mille kallal inimestele meeldib "võtta". Küll aga leidub hulgaliselt paare, kes tõestavad, et selline elukorraldus võib olla vägagi viljakas ja pikaealine. Võta siis kinni!