24-aastane neiu, kes õpib ülikoolis majandust, rääkis korraldajatele, et ta on haige, kuigi tema missikohustused nägid ette, et ta peab käima erinevatel üritustel. Korraldajad uskusid neiu juttu, kuid hiljem selgus, et miss oli hoopis puhkusereisil.

Nüüd otsustasid suurvõistluse korraldajad, et Semerenko pole piisavalt vastutustundlik ja ei vääri Miss Moskva tiitlit. Neiult võeti ära ka kroon, mis korraldajate sõnul oli viga saanud.

Semerenko aga väidab, et korraldajad valetavad. Nimelt oli tema võit väga suur üllatus ning konkurssi favoriit oli ka korraldajate enda lemmik. Nüüd leiti tema sõnul aga lihtne viis, kuidas tema tiitel ära anda.

Korraldaja Svetlana Yagovitskaja väidab, et neiu valetas pidevalt. "Ta jäi ikka ja jälle haigeks. See kestis mitu kuud. Kui mändežerid läksid tema koju, et kontrollida, mis ta teeb, siis nad nägid, et kroon on kahjustatud. Me ei tea, mis ta sellega tegi."

"Miks meil on vaja missi, keda me ei saa kuskil eksponeerida?" küsis korraldaja.

Miss Moskva tiitel on väga prestiižne ning toob tuntust nii riigisiseselt kui ka välismaal. Näiteks eelmise aasta võitja abiellus lõpuks Malaisia kuningaga.