Nagu mängufilmis: Miss Moskvalt võetakse tiitel ära, sest ta põgenes korraldajate eest

 (21)
Nagu mängufilmis: Miss Moskvalt võetakse tiitel ära, sest ta põgenes korraldajate eest
Scanpix

Eelmise aasta lõpus Miss Moskvaks kroonitud Alesja Semerenko valetas korraldajatele ning põgenes kalli krooniga hoopis Maldiividele, teatab The Sun.

24-aastane neiu, kes õpib ülikoolis majandust, rääkis korraldajatele, et ta on haige, kuigi tema missikohustused nägid ette, et ta peab käima erinevatel üritustel. Korraldajad uskusid neiu juttu, kuid hiljem selgus, et miss oli hoopis puhkusereisil.

Nüüd otsustasid suurvõistluse korraldajad, et Semerenko pole piisavalt vastutustundlik ja ei vääri Miss Moskva tiitlit. Neiult võeti ära ka kroon, mis korraldajate sõnul oli viga saanud.

View this post on Instagram

❗️❗️❗️Я никому не позволю себя оклеветать ❗️❗️❗️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Сломала корону?? Ну вы серьёзно? И «заметили» это только спустя 3 месяца после финала!? 😂 Я лично отвезла ее в офис и у меня ее благополучно приняли. И этому есть видеоподтверждение, где я снимаю ее в сторис в день, когда ее отвозила. Не была ни на одном мероприятии? Которых не было?? 😅😬О каких вообще мероприятиях идёт речь? Какая Рязань, вы вообще о чем? «Не поехала, сославшись на болезнь» 😂🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Да у нас даже на подготовке не было ни одного мероприятия, хотя много всего обещали. Никто никуда меня не звал, на связи меня не было всего неделю, в то время, когда мой телефон был в ремонте. И мне никто не писал в Инстаграмм, хотя я там 24 часа в сутки и всегда на связи. У них были мои Контакты! Враньё! Причина совсем иная, о которой я бы не хотела говорить. Скажу только, что есть кое-кто, кому глаза мозолит моя корона)) Ну если так легче, хорошо, пусть донашивает корону Поленова. 👍 Она видимо короны не ломает. Как до такого вообще додуматься можно. Позор тому, кто это придумал! Но я считаю, что я этой победы достойна и из истории этот момент уже не стереть как ни крути и что не пиши 😉🤷🏻‍♀️ Так глупо «забирать победу», которую забрать нельзя. Но я уже ничему не удивляюсь. Клевета это такой грязный прием, который частенько используют в конкурентной борьбе или как месть за что-то. А вообще спасибо за хайп. Предложений по съёмкам и рекламе прибавилось. Хоть какой-то толк и занятость появится. А то у дирекции конкурса было стоооолькоо мероприятий, что я не знала как мне на все успеть. 😂🤦🏻‍♂️Но слава богу, что добрых, светлых, порядочных, искренних людей гораздо больше. Трудные ситуации помогают нам понять, кто есть кто. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ P.S настоятельно прошу прекратить звонить и писать мне из СМИ. Придумывайте без меня ваши грязные сплетни. #миссмосква2018 #алесясемеренко

A post shared by Алеся Семеренко (@alesiasemerenko) on

Semerenko aga väidab, et korraldajad valetavad. Nimelt oli tema võit väga suur üllatus ning konkurssi favoriit oli ka korraldajate enda lemmik. Nüüd leiti tema sõnul aga lihtne viis, kuidas tema tiitel ära anda.

Korraldaja Svetlana Yagovitskaja väidab, et neiu valetas pidevalt. "Ta jäi ikka ja jälle haigeks. See kestis mitu kuud. Kui mändežerid läksid tema koju, et kontrollida, mis ta teeb, siis nad nägid, et kroon on kahjustatud. Me ei tea, mis ta sellega tegi."

"Miks meil on vaja missi, keda me ei saa kuskil eksponeerida?" küsis korraldaja.

Miss Moskva tiitel on väga prestiižne ning toob tuntust nii riigisiseselt kui ka välismaal. Näiteks eelmise aasta võitja abiellus lõpuks Malaisia kuningaga.