Poistele siis sellest tulenevalt soovitus: lugege läbi ja püüdke ennast mõnel juhul parandada!

Soovitus tüdrukutele: lugege läbi, eelkõige see, mis järgneb sõnale
tegelikult
ja püüdke olla pisut mõistvamad!

Tüdrukud heidavad poistele ette, et poisid...

... käituvad macho’dena,

kuna nad räägivad naistevaenulikke anekdoote, tõmbavad paberile järjekordse kriipsu, kui mõne tüdruku „kätte saavad“ ja sõlmivad kihlvedusid, millise tüdruku nad kui kiiresti „rajalt maha võtavad“.

Tegelikult:

Oma rõhutatud macho’likkuse abil püüavad noormehed tulla toime ebakindlusega, mis valdab neid tüdrukutega suhtlemisel ja samas üritavad nad ka konkurentsis rivaalidega edukalt esineda.

... käituvad liiga agressiivselt,

kuna nad provotseerivad alatasa oma kaaslasi, hauguvad vastu vanematele ja õpetajatele ja panevad erinevate katsetega oma sõbratari kannatuse proovile, leiavad, et gladiaatorid on cool ja satuvad ka ise ikka ja jälle mingitesse jamadesse ja kaklustesse.

Tegelikult:

Poistele on ju maast madalast õpetatud, et nad peavad olema suuremad, tugevamad ja vapramad kui tüdrukud, kes on õrnad ja hoolitsust vajavad olendid. Ja ka siin on peidus ebakindlus ja omaenda mina otsingud.

... peavad alati olema vallutaja rollis,

kuna poisid praalivad oma ex-sõbrannade pika nimekirjaga, tõmbavad võrdusmärgi eneseväärikustunde ja tüdrukute poolt neile taskusse pistetud kirjakeste või telefoninumbrite vahele ja arvavad, et see, kui nad iga nädal uue tüdrukuga ringi käivad, teeb neist „tõelise mehe“.

Tegelikult:

See kõik on vaid selleks, et kamba hulgas lahe kuju olla ja ka tüdrukutele silma jääda. Tegelikult otsivad ka nemad seda „õiget“ ja käivad senikaua oma jahiretkedel, kuni leiavad oma tõelise „aarde“.

… on südametud egoistid,

kuna eelistavad minna sõpradega jalgpalli vaatama, selle asemel et oma neiuga shopingutuurile minna, hoiavad kümne küünega kinni oma tobedatest (tüdrukute arvates) hobidest ja aegaraiskavast spordiprogrammist, olgu see siis kas või kinos jooksva uue armastusfilmist loobumise hinnaga.

Tegelikult:

Näiliselt egoistlik käitumine on tegelikkuses tõeliselt mõistlik ja kiiduväärt! Nimelt ei lange poisid üldjuhul sellesse lõksu, kuhu tüdrukud, et loobuvad suhte nimel kõigist oma varasematest hobidest ja harjumustest ja korraldavad oma elu vaid partneri järgi. Seepärast pole tüdrukutel põhjust olla tige, kui poiss läheb sõpradega actionit vaatama ja nemad peavad isekeskis armastusfilme vaatama. Küll vaatate komöödiat jälle koos ja olete naerust kõveras...

... mõtlevad vaid seksile,

kuna räägivad oma meestejuttudes “kobedatest tissidest”, “luudadest” ja “panemisest”, katavad oma toa seinad poolpaljaste “tibide” piltidega, võrdlevad isekeskis oma “meheuhkuse” pikkust ja kelgivad ebatavaliste seksuaalpartnerite või kadestamisväärse vastupidavusega.

Tegelikult:

Ilmselt on kõige suuremad praalijad just need, kellel tegelikult polegi veel mingeid kogemusi, aga kes siis seda tunnistada tahab. Kõik etapid tuleb elus läbida. See periood läheb üsna pea mööda, sest nagu on teada, räägivad täiskasvanud mehed isekeskis oma tegudest selles valdkonnas hoopis väheb kui naised ;-)