Heidmetsa sõnul liikusid ta mõtted koostöö osas Navitrollaga juba ammu. “Lugu nõudis sellist kujundust ja maailma, nagu tema maalidelt näha võib,” rääkis ta.

Valmivas nukufilmis tegutsevad lapikul maakeral Jumal, Saatan, Eva ja Aadam ning mitmed loomad. Kõik loomad ja inimesed on selles maailmas hingetud olendid, kes vaid paela ja pommi abil mehaaniliselt liiguvad.

Lugu saab alguse siis, kui Saatan Evasse armub, andes hetkeks oma hinge Eva elustamiseks. “See saab talle saatuslikuks, sest Eva ei tee temast sellegipoolest välja,” rääkis Heidmets Postimehele. Et Eva saab sealtpeale ilma pommita liikuda ja tal üksi kurb on, armub ta Jumalasse. Et tüütust naisest pääseda, teeb Jumal valmis Aadama.

Navitrolla jaoks oli filmi tegemine talle täiesti uudne kogemus, mis on võtnud kogu ta aja. “Mulle ei piisanud vaid sellest, et tegelaskujud, maastikud ja taustad valmis joonistada, tahtsin tegelased kohe ruumilistena valmis teha,” rääkis Navitrolla. “Nii modelleerisingi kõik tegelased kõigepealt savist valmis.”

Navitrolla sõnul annab nukufilmi juures töötamine talle tohutult uusi kogemusi ja emotsioone — tema loodud maailm hakkab elama. “Kui keegi lähitulevikus veel sarnast projekti pakuks, ei kõhkleks ma seda taas vastu võtmast,” ütles ta.