Need tuntud inimesed on samuti küberkiusamise ohvrid

Adele

Küberkiusajatele ei ole miski tabu. Sellest sai Adele aru möödunud aastal pärast oma lapse sündi.

Kui lauljanna ja tema abikaasa Simon Konecki olid üliõnnelikud oma esimese lapse sünni üle, siis nurjatud Twitteri kasutajad tegid oma parima, et naeratused värskete lapsevanemate nägudelt pühkida.

Vaid tunnid pärast väikese Angelo saabumist siia maailma, tuli hunnik kohutavaid sõnumeid.

Üks eriti alatu Twitteri kasutaja kirjutas: "Aw Adele sünnitas lapse. Kas ta on paks ja puudega lol (laughing out loud -toim.)? Tapa ta juba ära lol."

Teine solvav sõnum: "Adele oli rase? Arvasin, et ta on lihtsalt paks." Seda sõnumit säutsuti edasi sadu kordi.

Cheryl Cole

Cole ühines möödunud aastal teiste kuulsustega, et rääkida interneti trollidest. Naine on kannatanud küberkiusamise all nii Twitteris kui ka Facebookis.

Hoolimata mitmetest julmadest ja valusatest sõnumitest, tunneb ta kiusajatele kaasa.

LeAnn Rimes

Ameerika kantrilaulja läks möödunud aastal vabatahtlikult võõrutusravile, piinatuna küberkiusajatest, kes ta elu põrguks tegid.

Kõige metsikum rünnak tuli Rimesi pihta õpetaja Kimberly Smileylt, kes laulja sõnul tema ja Smiley telefonivestluse salvestas ja seda internetis levitas.

Smiley tituleeris Twitteris staari valetajaks ja ähvardas tema elu hävitada.

Rimes kaebas Smiley kohtusse, kuid kohtuasi lõpetati sellel aastal.

Chel Lloyd

X Factoris osalenu varises kokku BBC erisaates Panorama. Lauljatar ütles, et ta nuttis ennast tihti magama, sest ei suutnud taluda igapäevast küberkiusamist.

Cher ütles, et ta nägi iga päev kümmet säutsu, mis ütlesid, et ta on rääbakas. "Ma arvan, et nad teavad, et see mõjub mulle või nad lihtsalt teavad, et nad võivad nii teha," ütles Cher BBC-ile.

Kylie Minogue

Austraalia popveteran helistas möödunud aastal politseisse, sest mingi veidrik saatis talle Twitteris ähvardavaid sõnumeid.

Kylie, kes viitab oma fännidele kui "armastajatele", ei jäänud käed rüppes istuma, vaid teavitas oma järgijaid toimunust. Ta kirjutas Twitteris: "Ma armastan 1 033 861 teist armastajatest, kuid üks inimene ei ole armastaja, vaid segane veidrik, kes mind ähvardab. Politseid on sellest teavitatud."

Minogue võitis fännide poolehoiu, kes oma iidolit toetasid.

Jessie J

Möödunud kuul astus briti popstaar vastu kommentaaridele, mis tema rindade kohta käisid.

Tagasihoidliku rinnapartiiga lauljatar väljendas vastikust nende vastu, kes arvustasid keha, millega ta sündinud oli.

"Jah, mul on väikesed rinnad, mul on väga pikad jalad, peen piht, väikesed õlad ja number 38 jalanõud. Olen uhke selle üle, milline ma olen. Kõik tüdrukud peaksid väärtustama seda, mis teeb neid unikaalseks. Tissid või mitte tissid."

Allikas: The Sun