Mullu sügisel toodi toppama jäänud “Supermani” projekti päästma “Tipptunni” režissöör Brett Ratner, kes töötas Warner Bros-iga sõlmitud optsiooni alusel. Leping lõppes laupäeval, kirjutas Hollywood Reporter. Optsioone saab muidugi pikendada, aga ei ole teada, kas seda tehti ka Ratneri omaga.

Warner pole soostunud režissööri küsimust kommenteerima, märkides vaid, et käimas on alles näitlejate otsimine. Paraku on Supermani kehastaja leidmine raskem kui superkangelasel mägede liigutamine. Otsinguid alustati juba möödunud aasta septembris. Stuudio on kaalunud nii Brendan Fraseri kui ka suhteliselt tundmatu seebinäitleja Matthew Bomeri kandidatuuri. Lepingust ütlesid ära Josh Harnett ja Paul Walker Hartnett.

Warner on Supermani filmiga hädas juba kümme aastat. Projekti alguses pakuti režissööritooli Tim Burtonile, kes oli just Batmanile uue elu sisse puhunud ning lehvivat keepi Nicolas Cage’ile.

Stuudio äpardustejada äratas taas ellu kõlakad Supermani needusest. Möödunud nädalal olevat Ashton Kutcher keeldunud keebikangelase rollist sellel lasuva needuse pärast.

Neljas “Supermani” filmis peategelast kehastanud Christopher Reeve on pärast ratsutamisõnnetust aheldatud ratastooli. 1950te aastate Superman George Reeves leiti 1959.aastal surnuna ja kuigi kohtuekspertiis otsustas, et tegemist on enesetapuga, usuvad paljud, et see oli mõrv. Joonisfilmis Supermani häält teinud Bud Collyer suri 1969. aastal 61-aastasena vereringeprobleemi tagajärjel. Omal ajal Lois Lane`i mänginud Margot Kidder läks 1996. aastal kolmeks päevaks kaduma, politsei leidis ta “hirmunu ja paranoilisena” ühest aiast.