Charlie Stone räägib, et kasvades üles, oli talle alati jäänud mulje, et petmine on õudne asi, mida teevad inimesed, kelle suhe ei tööta. Kui Charlie oli 13-aastane, siis tema parima sõbranna emal oli kõrvalsuhe. Charlie mäletab hästi, et ta oli asja päevavalgele tulles küllaltki šokeeritud. Kui sõbranna vanemad lahutasid, nägi Charlie kõrvalt, kui rängalt mõjus see tema sõbrannale.

Kui Charlie oli 18-aastane, läksid tema enda vanemad lahku, sest tema isal oli tekkinud kõrvalsuhe. Siis koges noor naine kõrvalsuhte mõju enda perekonnale. Charlie ütles endale alati: "Ma ei teeks iial seda kellelegi teisele". Ta arvas, et kui selline tunne peaks inimesel tekkima, siis tasub oma kaaslasega aus olla.

Nüüd on Charlie aga vanem ja mõistab, et nii tema kui ka tema sõbranna vanemad on kõigest inimesed. Ta väidab, et mõistab, miks inimesed petavad. Näiteks kui Charlie isa pettis, arvas Charlie esialgu, et kuidas saab üks inimene kellelegi niimoodi haiget teha. Ta tundis, et ta on lausa ise oma ise käitumise ohver. Nüüd saab ta aga aru, et ta isa abielus puudus armastus ja ta polnud õnnelik.

Charlie enda esimene kord

Naine räägib, et kui ta ise esimest korda kõrvalhüppe tegi, oli see rohkem ühekordne värk. Sel ajal oli Chalrlie enda sõnul küllaltki värskes suhtes. Tänaseks on ta selle mehega siiani koos. Siis polnud nad aga veel otseselt kokku leppinud, et on suhtes ja seetõttu magas Charlie aeg-ajalt ka teise kutiga.

Charlie enda sõnul ei tundnud ta vajadust sellest jututeemat teha. Arvestades seda, et nad polnud ju kindlalt kokku leppinud ka, et käivad nüüd. Kolm kuud hiljem peeti vestlus maha ja seejärel olid nii-öelda poiss- ja tüdruksõber ning teistega magamine ei tulnud kõne allagi. Umbes kuu aega hiljem magas Charlie aga kellegi teisega. Ta suudles purjuspäi väljas olles kedagi teist ja sealt läks asi edasi. Charlie ise arvab, et see tulenes emotsioonidest, mis uue suhtega kaasnesid. Ta mõtles, et see võib olla tema elus nüüd viimane kord, kui ta saab seda teha. Ta on nüüd ju suhtes ja mine sa tea.

Charlie arvas ise, et kui tunnistab oma kutile asja üles, mõtleb kutt, et pole hullu, küllap oli tüdruk lihtsalt maani täis ja ega me pole niikuinii eriti kaua aega koos olnud ehk siis pole nagu kõige suurem probleem maailmas. Päriselt läks aga nii, et kutt sai küllaltki pahaseks. Ta tuli küll asjaga toime, kuid värskelt alanud suhtel oli pisut mõru maik küljes.

Tagant järele mõtleb Charlie, et üritas ise oma suhet kahjustada, sest kõik tundus nii hästi minevat. Charlie räägib, et ta tundis, et ta just kui ei vääri kellegi nii armastava ja hoolivaga olemist. Ja seetõttu hakkas ta oma suhet alateadlikult ise rikkuma. Tema vanemad olid lahku läinud ja see oli jätnud Charlie hinge sügava jälje. Pikka aega oli tüdruk pahane. Kui ta kohtus aga oma kutiga, läks asjad ainult ülesmäge.

Charlie mõtles endamisi, et kas ta tõesti ikka jaksab ja soovib kellelegi end pühendada. Tema enesehinnang oli niivõrd madal, et ta arvas, et oma suhte kahjustamise läbi teeb ta oma uuele kutile hoopis teene. "Mõtlesin, et ta võiks olla kellegi palju paremaga kui sellisega nagu mina, kes ainult käib ja magab erinevate kuttidega," räägib Charlie. Naise sõnul oli ta sel ajal nii katki ja õnnetu.

Esimene kord

Charlie otsustas, et peale esimest petmist on ta edaspidi korralik ja pühendab ennast suhtele. Ta tahtis teada, mis tunne on olla lähedases suhtes ja magada ainult ühe inimesega. Läks aga kõigest kuus nädalat mööda ja Charlie pettis oma kutti jälle.

Tüübiga, kellega ta oli koolis tuttavaks saanud ja juttu ajanud. Nad teadsid üksteist juba mõnda aega. Oldi väljas käidud, flirditud ja juttu aetud. Kursus hakkas lõpule jõudma ja seetõttu otsustati seltskonnaga välja minna. Charlie kuklas tiksus aga mõte, et ta ei pruugi seda kutti enam kunagi näha. Ta kutsus kuti õhtul enda juurde. Nad olid purupurjus ja seksisid. Peale vahekorda läks kutt minema. Charlie tundis meeletut süütunnet ja nad ei rääkinud omavahel enam kunagi.

Eriti süüdi tundis Charlie end seetõttu, et lisaks õhtusele vahekorrale seksis ta selle kutiga hommikul uuesti. Siis polnud tal enam aga ettekäänet, et ta oli maani täis. Charlie arvas endamisi, et ta kõige hullem inimene maailmas, sest magas selle kutiga ka kaine peaga. Teise korra ajal mõtles ta, et hea küll, üks kord veel ja siis pühendan ma end oma kutile. Seda ta aga kahetses.

Keeruline lugu

Kuu hiljem võtsid asjad aga oluliselt keerulisema pöörde. Charlie avastas, et ta on raske. Seepeale võttis Charlie vaba päeva mõtlemaks, et tüüp, kellega ta oma kutti pettis, võib tõenäoliselt olla lapse ise. Lisaks sellele valdas Charliet veel suurem süütunne. Ta pidi toime tulema nii paljude erinevate emotsioonidega. Tuli aga välja, et Charlie kutt oli toetav, kui ta ütles, et soovib teha abordi. Küll aga ei teadnud kutt sel ajal mitte kui midagi järjekordsest petmisest.

Umbes kaks aastat hiljem tunnistas Charlie kogu loo avameelselt üles. Ta mõtles, et räägib selle palju varem, aga ta sõbrad soovitasid seda mitte teha. Nad ütlesid, et siis võib Charlie kindel olla, et ta ei näe enam kunagi seda kutti. Öeldi, et kas sel kutil on parem, kui ta ei tea sellest midagi. Kahe aastaga kogunes Charlie hinge aga niivõrd ränk süütunne, et see lihtsalt ei kadunud kuskile.

Nad olid kahekesi puhkusel, kui Charlie üles tunnistas. Nad istusid restoranis ja kogu lugu tuli ilmsiks. Charlie ütles, et tal on tõsiselt kahju ja et see asi on teda närinud mitu aastat. Ta hakkas nutma. Kutt oli aga hämmingus, sest nendel polnud üldse mingi tõsise jutuajamise hetk, vaid tavaline söögiaeg. Charlie kutt aga jäi asja suhtes rahulikuks ja ütles, et ta mõistab, et nende suhte esimestel kuudel oli Charliel küllaltki veider olla oma uue suhte tõttu. Tal oli lihtsalt aega vaja.