Terminali-nimelisse kohta koguneb tavaliselt umbes kaks klassitäit noori, ehk umbkaudu 50 inimest. Noorte Häälega vestelnud 13aastane Karl (nimi muudetud) kuulis Terminalist oma sõbralt, kellega nad  Facebook’is suhtlesid. “Ta rääkis mulle, mis seal toimub ning küsisin, kas tohin kaasa minna,” jutustab poiss, kes on nüüdseks kogunemisõhtutel kaks korda käinud.

“Mina kui inimene, kel otsest usku pole, tahtsin näha, mis seal toimub. Ja kuna ma eriline pidudel käija ka pole, siis mulle väga meeldis see, mis ma nägin. Seal räägitakse jumalast lahedal moel,” selgitab Karl.

Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku üheks eesmärgiks on "Piibli" õpetusel põhineva usu kuulutamine ja viljelemine eeskätt jumalateenistuste, usuliste koosolekute ja talituste vormis.

Karl märgib, et usuõpetuse poolt koolides ta siiski pole. Ta põhjendab, et nö käsu peale õppimises ja teada saamises ei ole seda mängulusti, mis pakutakse reede õhtuti Terminalis.

Kui poisilt uurida, millisel eesmärgil noori niimoodi kokku kutsutakse, vastab ta: “Pole palju selliseid üritusi, mis oleks usuga seotud ja noortele suunatud. Seal mängib alati muusika, pakutakse snäkke. Mulle meeldib, sest see on esimene kord, kui mind tõesti huvitab selline asi — seal räägitakse jumalast väga lahedal moel.”

Karl lisab, et kuna tänapäeva noored suhtuvad usku väga skeptiliselt, siis on hea mõte ühendada peod ja usk. "Nad räägivad usust väga huvitavalt," ütleb ta.