„Eelvoorud tõestasid taas, et Eestis on endiselt väga palju andekaid noori lauljaid, paraku ei piisa superstaari-saates läbilöömiseks alati vaid heast lauluhäälest, vaja on ka isikupära ja sarmi,“ märkis TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

Tallinna eelvoorus osalenud 27-aastane Dario Hoffren tunnistab, et unistab endiselt lauljakarjäärist ning loodab, et see saade viib ta oma unistuse täitumisele lähemale. Varasematel hooaegadel saadetes osalenud on hiljem meenutanud, et kõige närvesöövam on just eelvoorus kohtunike ette astumine. Kuulates auväärt kolmiku Maarja-Liis Ilusa, Mihkel Raua ja Rein Rannapi arvamust oma esituse kohta, võib nii mõnegi noore lauljaks-soovija maailm kokku variseda.

„Eesti otsib superstaari“ uue hooaja algust tähistatakse pühapäeval mitmes Eesti linnas ka õhupallide jagamisega. Superstaari-õhupalle ja kleepse jagatakse fännidele Tartus Anne Selveris, Pärnus Suurejõe Selveris, Jõhvi Selveris ning Tallinnas Järve Selveris ja Stockmannis. Õhupallide kampaania toimub pühapäeva lõuna paiku.

„Eesti otsib superstaari“ alustab TV3s pühapäeval, 13.veebruaril, kell 20.30. Osalejaid toetavad ja innustavad saatejuhid Evelin Pang ja Hele Kõrve.