See on sel aastal enim kriitikute tähelepanu pälvinud film ja seda vaid heas mõttes! Peaosas on 6-aastane tüdruk Quvenzhané Wallis, kelle roll on ilmselt selle aasta silmapaistvamaid.

Filmist on vaimustunud nii president Obama kui Oprah Winfrey, viimane tegi filmist isegi erisaate.

Piletid võitsid endale: Reelika, Arne ja Margot. Palju õnne! Võtame teiega ise ühendust.

Noorte hääle lugejad kirjutasid oma lemmikfilmidest:

Laura: "Minu lemmikfilm on olnud "Never Back Down", sest seal on tugevalt välja toodud sihikindlus ja tahtejõulisus ning läbi nende omaduste kindla eesmärgi saavutamine. Mitte kunagi alla anda!"

Tairi: “Lemmikfilm on Mr Nobody — väga sügavamõtteline film elu valikutest, ei ole veel sellist näinud.”

Urve: “Mulle meeldib põhjamaa loodus ja seetõttu oli tore Soome film “Polaarjoone sangarid”. Pealegi oli lahedaid nalju,  mõnus linateos.”

Arne: “Viimati nähtud filmidest on sügava mulje jätnud film “Laps” (Kid). Briti filmis antakse üsna tõetruu ülevaade laste ja noorte elust heaoluühiskonnas, kus paraku kõik ei lähe sugugi kergelt. Igal noorel on oma soovid ja lootused, kuid nende saavutamiseks tuleb palju pingutada.”

Pille: “Minu lemmik film oli “Step Up 4” sest, “Step Up” filmid on kõik väga head ja mulle endale meeldib ka väga tantsida. Muidugi on kõik filmid mida näinud olen head aga selle tooksin just eraldi välja.”

Margot: “Üks mu lemmikfilmidest on “Tagasi looduse rüppe”. Mulle meeldib selle filmi sügavamõttelisus. See film näitab, et kõigeks ei ole vaja raha. Me suudame olla õnnelikud ka siis, kui meil ei ole kindlat sissetulekut. Ilma rahata suudetakse elu palju rohkem väärtustada ning sellest isegi rohkem rõõmu tunda.”

“Veel mulle meeldib ka “Saatan kannab Pradat”. See film näitab, et malbest naisest, kes muidu sulandus argipäevasesse halli massi, võib saada kõrgmoega kaasaskäiv, head töökohta ja hästi teeniv daam. Kõik oleneb vaid oma tahtejõust ning siis on kõik võimalik.”Taimi: “Minu lemmikfilmiks on Beatiful. See lihtsalt oli nii hea ja kurb film. Ja peanäitleja oli ka suurepärane.”

Mihkel: “Minu lemmikfilm on “Lohetätoveeringuga tüdruk”, sest tegu on meeliköitva põnevikuga, mis andis mulle ka kõvasti mõtlemisainet.”

Liis: “Minu lemmikfilm on hetkel ’’What Happens In Vegas’’, sest mulle meeldivad romantilised filmid. Pealegi on see päris naljakas. Sellest filmist saab ka näha, kui väike vahe on vihkamisest armastamiseni.”

Anna Roberta: ”Minu lemmikfilm ja ka raamat on alati olnud ja alati jääb “Uhkus ja eelarvamus” Mitte ükski film ei suuda kunagi saada sellele ligilähedalegi. Kogu see keeruline armulugu, mis seal lahti keerdub haarab mind alati nii tugevalt, et ma ei suuda lihtsalt vastu panna selle vaatamisele. See elutõene inimese iseloom, mis Keira Knightley osavalt välja mängib on puhtalt suurepärane. Kõik inimeste eksimused, vead ja uhkus on selles filmis näidatud selgelt. Kuidas ta lükkab inimest eemale oma uhkuse tõttu, kuidas kaugelt uhke tunduv inimene on tegelikult sõbralik ja abivalmis. See film on nii keerukas, et iga kord, kui ma seda uuesti vaatan leian ma selles uusi tahke, mida hiljem arutleda ja mõelda. Ma ei usus, et ma suudaksin kunagi leida filmi, mis suudab jäljendada selle filmi truudust ja armastust.”
Piret: “Minu lemmikfilm on “Helisev muusika”- imeline muusika ja loodusvaated.”

Kermo:Minu lemmikfilm on “Titanic”. See on üliefektselt ja võimsalt tehtud. Teised filmid ei saa sellele lähedalegi :) Samuti on sel hea stoori ja tänapäeva fiktsioon ühendub sujuvalt dokumentaalse minevikuga.”

Reimo: “Lemmikfilm läbi aegade on ikkagi Pulp Fiction. See, kuidas pealtnäha nii erinevad karakterid ja süžeed lõpuks omavahel kokku põimuvad ning kogu see käsikiri, karakterid, tekst ja soundtrack on lihtsalt super.”

Karl: “Minu lemmikfilm on “Get Smart”, kuna seal on muhedat huumorit ja hea stoori.”

Hellika: “Olen vaadanud palju filme, mis mulle on väga meeldinud, kuid esimese asjana tuli hetkel pähe film “Jääaeg 4”. Selle filmiga olid lood nii, et kuna õues oli padukas ja ma jõudsin kohale läbimärjana, siis see ei lasknud mind häirida ning see juba on näitaja. Filmis oli palju naeru, ning see film sobis väga hästi nii vanematele kui ka väikelastele, mis ongi just oluline, et filmist saaksid võtta kõike igas vanuses inimesed.”

Reelika: “Minu viimase aja lemmikuimaid on Devil’s Double, mis räägib Saddam Husseini poja teisikust. Paraku on see film kohati üsna julm, kuid kahtlemata aus ja avab silmad ülima kurjuse ees. Film käsitseb igapäeva väljakutseid teemadel: võim, raha, hoolimatus, perekonnaväärtus, austus, hirm ja väärikus. Lisaks sellele on peaosaline suurepärane näitleja.”