Räppar JaRule

JaRule pisteti kaheks aastaks pokri relva omamise eest! 40-kaliibrine tulirelv leiti muusiku sportautost ning kuna mees end ka süüdi tunnistas, istubki ta ka praegu trellide taga. Lisaks lasub räppari turjal veel maksupettuse süüdistus, mille eest võib karistusaastaid juurde tiksuda või siis ähvardab mitmesaja tuhande dollari suurune trahv.

Räppar Lil Wayne

JaRule'i sõber Lil Wayne on samuti paha poiss, kes relva omamise tõttu mitte küll 2 aastat, aga 8 kuud kinni istus ja alles eelmise aasta novembris välja sai. Vangis istudes andis ta muide välja oma kaheksanda albumi "I Am Not A Human Being" ("Ma ei ole inimene" toim.), mis on märkimisväärne saavutus, kuna on viimase 15 aasta jooksul ainus, mis ka Billboardi edetabelit vallutas!

Wesley Snipes

Näitleja Wesley Snipes pandi vangi, kuna ta polnud oma tuludest mitte ühtegi senti riigile maksnud. Karistust hakkas ta kandma eelmise aasta novembris ja istub kinni järgmised 3 aastat. Seega ühtki "Blade'i" filmi vist vahepeal ei tule...

Lindsay Lohan

Lindsay on tõeline politsei lemmik, sest on tähelepanu tõmmanud nii purjus ja narkouimas peaga roolikeeramise kui ka näppamisega. Ta on pidanud tegema ühiskondlikult kasulikku tööd ning sellest kõrvalehiilimisega teeninud endale ka reaalseid vanglapäevi. Lohan on läbinud vähemalt 5 kohtu poolt määratud võõrutusravi, mis on mõjunud laastavalt nii tema mainele kui olgem ausad, ka välimusele.

Räppar 50Cent

Ka meil Eestis esinenud räppar 50Cent on üks paras narkonina! Heroiini, kanepi ja kokaiini omamisega tõmbas ta tähelepanu juba 1994.aastal, kui oli vaid 19-aastane. Siis topiti ta 6-ks kuuks vanglasse ning 2003.aastal lendas ta sinnasamma tagasi, sest peksis ühes kakluses oma vastase vaeseomaks.

Paris Hilton

Lisaks Lohanile on ka Paris Hilton kriminaalne blondiin, kellele meeldib purjus peaga autot juhtida. Kuulekalt suundus ta seejärel alkoholi võõrutusravile, sai 3-aastase katseajaga vabaks ja kaotas juhtimisõigused. Pärast 45-päevast karistuse määramist istus ta kinni kõigest 22, sest käitus vanglas eeskujulikult.

Lil Kim

Naisräppar Lil Kim ehk Kimberly Denise Jones tegi vanglatrellidega esmatutvust juba 1996.aastal, kui marijuana kasutamise ja omamisega vahele jäi. Kuigi tol ajal teda kinni ei pandud, siis 10 aastat hiljem leidis ta sinna siiski tee, kuna kaitses oma sõpru ja andis kohtus valetunnistusi ühe tulistamisintsidendi kohta Manhattani ööklubis 2001.aastal.

Zsa Zsa Gabor

Skandaalne daam Zsa Zsa Gabor läks liikluspolitseinikule kallale, lõi teda näkku ja käitus üldiselt väga vägivaldselt. Talle määrati 3-päevane šokivangistus ja mitmekümne tuhande dollari suurune trahv. Kuulekalt karistuse ära kandnud Gabor pole kordagi pärast seda juhtumi üle kahetsust avaldanud. "Ta oli selle kõrvakiilu igati ära teeninud," leidis staar.

Don King

Legendaarsel poksimaailma jumalal Don Kingil on päris tume minevik (mis pole muidugi mingi eriline üllatus). 1954. ja 1966. aastal seostati Kingi mõrvas, süütamises ja narkoäris. Ühe naisterahva tapmises määrati ta isegi süüdi, ent salapärastel asjaoludel ei kandnud King iialgi karistust. Trellide taha pandi ta hoops seetõttu, et mees lõi ühe kakluse käigus kogemata oma vastase lihtsalt maha. Vangis veetis ta 3,5 aastat.

James Brown

James Browni probleemid seadusesilmaga polnud terve mehe eluaja jooksul kuigi harvaks nähtuseks. Vanameistril jätkus küllalt jaksu pätti teha, sest 1998.aastal, kui ta kallaletungi ja vägivallatsemise eest vangi mõisteti, aeti teda lausa hunniku politseiautodega väga pikalt taga. Lõputult põgeneda mees siiski ei saanud ja pistet pokri ja politsei eest põgenemine lisas ta karistusele nii mõndagi juurde - kokku 6 aastat, millest ta istus ära 2.

Kiefer Sutherland

Ka näitlejal Kiefer Sutherlandil on olnud probleeme meelemürkidega, mille mõju all roolikeeramine politseile pole meeldinud. Kahe aasta jooksul suutis ta kolm korda vahele jääda ja saadeti 2007.aastal 48-ks päevaks trellide taha. Purjus peaga on ta ka avalikus kohas märatsenud, kopsaka kautsjoni maksnud ja seejärel vabaks lastud.

Paul McCartney

Üks kuulsamatest biitlitest on samuti vanglatrelle seestpoolt näinud. 1980.aastal võeti ta Tokyos kinni, sest poolenaelane marijuanakott oli liiast. Keegi ei uskunud, et tegu on isiklikuks kasutamiseks mõeldud narkootilise ainega ja staar pandi 9-ks päevaks arestimajja. Vedas tal, sest oht oli lausa 7-ks aastaks vangi minna!

Robert Downey Junior

Robert Downey Junior  on jälle üks selline sell, kellel alkoholi ja narkootikumidega on liiga sõbralikud suhted. Oma 3-aastasest karistusest istus ta reaalselt ära kolm kuud ning veetis ühtlasi ka kaks nädalat võõrutuskliinikus. Kogu see omamise-müümise jama kestis päris pikka aega, kuna vahele jäämisest karistuse kandmiseni jäi pikk ajavahemik, mille jooksul jõudis ta mitmeid kordi keeldudest üle astuda ja pidevalt narkootikumide omamisega vahele jääda...nüüd on ta väidetavalt puhas poiss!

Michelle Rodriguez

Mäletate veel seda "Kiirete ja vihaste" raske jalaga pätitüdrukut, kes Vin Diesel'i girlfriendi mängis. Vot täpselt sama paheline on ta ka päriselus. Talle meeldib nimelt täis peaga autot juhtida, liikluses märatseda ja 240 tunni ühiskondlikult kasuliku töö asemel otsustas ta hoopis 5-ks päevaks vangi minna. Vot selline neiu!