Millal ja miks hakkasid muusikaga tegelema?
See on raske küsimus, ma täpselt ei mäletagi, aga umbes 12-aastaselt vist. Ammu, ammu tuli meil sõpradega koolis idee bändi teha ja mõte saigi teoks, hakkasime koos kitarri õppimas käima, sest koos mängida oli ikka tunduvalt lõbusam kui üksi.

Millist instrumenti mängid ja miks just seda?
Mängin elektrilist kitarri. Mäletan, et mu tuttavatel oli kitarr ja ma tinistasin seda, kui mingi 10-aastane olin ja arvan, et sealt tuligi see pisik sisse just seda pilli mängima hakata. Pealegi on see hästi mugav instrument, saab kõikjale kaasa vedada, kuhu soovi on.

Kus käisid kitarri õppimas ning millistel üritustel oled esinenud?
Käisime kõik koos ühe peretuttava juures harjutamas, ta oskas päris hästi kitarri ning õpetas meid oma vabast ajast! Väga sõbralik ja omapärane vana. Üritustele polegi kahjuks jõudnud esinema, ainult oma vanematele ja tuttavatele olen mänginud, seda vist esinemiseks nimetada ei saa või saab?

Kes on Sulle eeskujuks?
Ma mäletan, et kui ma väiksem olin, siis olid põhiliseks eeskujuks pop-pungi bändid, nagu näiteks Green Day, Sum41 jne. Hetkel kuulan erinevad artiste nagu näiteks Hendrix või mõnda muud taolise stiiliga muusikut.

Kas Su vanemad toetasid Sind mängimisel?
Alguses nad ei olnud väga toetavad, sest vahetasin oma hobisid nagu sokke. Kuidagi ma aga veensin nad ümber, et just muusika on see, millega tahan tegeleda ja nii nad ostsidki mulle vajalikud asjad ja ma hakkasin üsna usinasti mängima!

Kas muusika on sind ka kuidagi mõjutanud?
Ma arvan, et on ikka mõjutanud. Tean, et näiteks on mul rütmitunnetust rohkem, kui kunagi varem ning see on üleüldse pannud mind asju teise pilguga vaatama. Loominguline tegevus on väga hea viis enda väljendamiseks.

Millised on Sinu suhted muusikaga praegu ning tulevikuplaanid?
Hetkel on aega suhteliselt vähe muusikaga tegelemiseks, kuna segab üks peamine tegur – kool. Mitte, et nüüd koolis käimine halb oleks ega midagi, aga aega röövib see küll suhteliselt palju. Kui aga juhtub nii, et midagi pole teha, siis võtan ikka pilli kätte ja tinistan midagi. Suuri tulevikuplaane polegi, pigem on see lihtsalt hobi hetkel.

Mida soovitaksid teha noortel, kes tahavad samuti kätt proovida pillimängus või laulmises?
Minu arvates laske käia! Tehke oma unistused teoks! Kui tõesti on tahtmist ja tegureid, mis motiveerivad sind, siis haara võimalusest ja tee see ära! Muidu tagantjärele hakkad kahetsema, ei ei kasutanud ära võimalust. Enne, kui aga lähed kuhugi publiku ette oma oskusi näitama, mõtle üle, kas oled ikka piisavalt hea. Pole eriti lahe näha inimesi, kes hindavad oma võimeid üle ja satuvad pärast internetti suureks naljanumbriks.