Colemani leidis ema Melinda, kes nimetab varalahkunud staari oma parimaks sõbrannaks ja maailma parimaks tütreks, vahendab Independent.

"Ma arvan, et ta jättis mulje nagu ma saaks ilma temata elada. Ma ei saa. Oleks ma vaid suutnud talt kogu seda valu ära võtta," tõdes murtud ema.

Netflilxi dokumentaal "Audrie & Daisy" rääkis Colemani ja Audrie Potti kohutavast läbielamisest 2012. aastal, kui mõlemad tütarlast seksuaalselt väärkoheldi. Lisaks käsitleti filmis ka üldisemalt kiusamist, millele teismelised igapäevaselt vastu peavad astuma. "Ta ei taastunud kunagi sellest, mida need poisid talle tegid ning see pole lihtsalt aus. Mu väike tüdruk on läinud," süüdistas ema nooruses läbielatut.

Dokumentaalis rääkis Coleman, et oli vaid 14-aastane, kui peol 17-aastane Matthew Barnett ta vägistas. Peale loo avalikustamist oli Colemani pere aga sunnitud oma senisest kodulinnast välja kolima ning võtsid ka politseile esitatud süüdistuse tagasi. Pereliikmed tunnistasid toona, et Barnettide perekonnal on kohalike võimude seas tutvusi.