Millega igapäevaselt tegeled?

Igapäevaselt tegelen asjadega, millega enamik noori tavaliselt ikka tegeleb. Neljal päeval nädalas on mul jalgpallitreeningud klubis FC Nõmme United, lisaks veel võistlused. Veel on mul Männiste Perebändiga palju esinemisi üle Eesti. Kõige selle kõrvalt püüan ikka pisut puhata ka ja algavaks kooliaastaks energiat koguda.

Kuidas said aru, et laulmine ning näitlemine on just sinule?

Kuna pere on mul musikaalne, siis olen muusika sees üles kasvanud. See, et ka ise hakkasin laulma ja pillimängu õppima, oli kuidagi väga loomulik. Mul on hea meel, et mind hiljem laval märgati ja kaasati ka mitmetesse põnevatesse näitlemisega seotud projektidesse.

Kuhu maale oled laulmise ja näitlemisega jõudnud, millised on suuremad saavutused?

Olen aja jooksul osalenud väga paljudel lauluvõistlustel ja olnud seal ka edukas. Kaalukamaks saavutuseks loen ETV laulukonkursi „Laulukarussell” vanema vanusegrupi esikohta aastal 2015. Seal pälvisin ka Grand Prix’ võidu.
Mõned aastad tagasi valiti mind Roberti rolli Nuku suvelavastuses „Kapten Granti lapsed” Mängisime seda Lennusadamas terve augustikuu ja see oli väga lahe kogemus. Veel olen teinud kaasa paaris osas krimiseriaalis „Viimane võmm”. Aasta eest avati Tartus Eesti Rahva Muuseum, mille puhuks lavastati suurejooneline etendus, kus mul oli võimalus näidelda koos Eesti armastatud näitlejatega. Üsna varsti peaks saama näha filmi „Temp”, mille võtted lõppesid meil kevadel. Selle noortefilmi režissöör on Rain Tolk.
Juba kuus aastat olen tegelenud animafilmide dubleerimisega. Neid multikaid, milles olen oma hääle andnud, on kokku umbes 25. Minu häälega räägivad kangelased näiteks filmides „Kalapoeg Nemo”, „Kastitrollid”, „Rio 2”, „Hea dinosaurus”, „Väike prints”, „Kubo ja kaks pillikeelt” jpt. Hetkel võib kinodes näha minu poolt dubleeritud filmidest „Emoji film”, „Paras Pähkel 2” ja „Mina, supervaras 3”.

Milliste kuulsate lauljate ja/või näitlejatega on sul õnnestunud koos tegutseda?

Olen laval koos tegutsenud selliste tuntud artistide ja näitlejatega nagu Birgit Sarrap, Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Tõnis Mägi, Saara Kadak, Uku Suviste, Getter Jaani, Marek Jürgenson, Mart Sander, Mart Müürisepp, Kalle Sepp, Toivo Asmer, Merle Lilje, Taniel Vares, Boris Lehtlaan, Üllar Saaremäe, Robert Annus, Mihkel Tikerpalu, Anti Kobin, Tarmo Männard, Andres Roosileht, Maia Vahtramäe, Helgi Sallo, Märt Koik, Margus Prangel, Carmen Mikiver. Ja muidugi mu armas õde Merit Männiste. Küllap jäid mitmed ägedad lavainimesed nimetamata.

Oled vaid põhikooli lõpetanud, kuid juba nii palju saavutanud. Mis on sinu edu võti ning mida soovitad teistele?

Olen tegelenud asjadega, mis mind huvitavad ja mida armastan. Lauluvõistlustel osaledes jäin ilmselt olulistele inimestele silma ja nii on avanenud järjest uusi uksi ja pakutud võimalusi osalemiseks erinevates põnevates projektides. Eks mul ole olnud ka õnne olla vahel õigel ajal õiges kohas. Teistele soovitan end arendada asjades, mida armastatakse. Olgu selleks sport, muusika, käsitöö või mis iganes. Küllap siis tuleb ka isiklik rahulolu ja teistegi tunnustus.

Millised on tulevikuplaanid?

Kuna õpin Tallinna Muusikakeskoolis kitarri erialal juba kümnendat aastat, siis püüan edaspidigi hästi seda pikki omandada. Jätkan ikka laulmisega ja olen avatud pakkumistele, mis seotud näitlemisega.