See on oluline tunnustus 1999. aastal sündinud poistele, kelle hulgas on tõelisi hokitalente, et vastamisi seista selliste suurte hokimaade koondistega nagu Soome, Rootsi, Tšehhi, Slovakkia, Itaalia, Saksamaa.

Lisaks osalevad Praha turniiril ka Põhja-Ameerika ja Venemaa parimad klubid ning Eesti hoki jaoks on see harukordne võimalus osaleda sellisel tasemel võistlusel.

Eesti koondise peatreeneri Olle Sildre sõnul on World Selects Invitational läbi aegade üks tugevamaid turniire, millest Eesti hokipoisid osa võtavad.

Sildre kinnitusel annab see hea pildi, kuhu meie poisid oma tasemega maailmaklassis kuuluvad. „Juba see on suur au, et oleme saanud kutse sellesse seltskonda. See näitab, et oleme silma jäänud ning meie tase on arvestatav. Toimunud treeningud on andnud pildi erinevate klubide tasemest ning suunast, millel edasist tööd teha. Mängijatelt ootab see järgnevatel kuudel tõsist pühendumist,“ oli Sildre kindel.

Eliit-turniiriks väljavalitud poisid Tallinna, Narva, Kohtla-Järve ja Tartu klubidest on juba osalenud kolmel koondise treeningul. Lisaks intensiivsetele treeningutele tegeletakse aktiivselt ka sponsorite otsimisega.