NÕEL ehk Nõmme Õpilasesinduste Liit on organisatsioon, mis koondab endasse Nõmme koolid. Koosolekutel käib koos aktiivkond, kus on igast koolist kõige tublimad noored, keda koolielu kõige enam huvitab. Lisaks on veel mitu noort, kes peale Nõmme kooli lõpetamist pole suutnud NÕELast eemale minna. Läbi aastate on koos uute ja vanade aktivistidega kasvanud aktiivkonnast omaette väike perekond. Koos aktiivkonnaga korraldatakse aastaringselt erinevaid üritusi, millest "Noored Tähed" on igal aastal olnud kõige suurem.

Ürituse idee on tohutult lihtne. Grupp noori paneb pead kokku ja mõtleb välja mõne kuulsa laulja või bändi imiteerimiskava. Kellel kõige vingemad kostüümid, tantsuliigutused ja maigutamisoskused, see saab ka väärilise auhinna.

Lisaks sellele, et grupid kes lavale astuvad, saavad esinemiskogemuse võrra rikkamaks, on telgitagustel NÕELa tiim, kes sündmust organiseerides saab erinevates valdkondades juurde kogemusi, mis edaspidises elus palju kasu toovad.

Noored Tähed on aset leidnud juba kolm aastat. Neljandal korral soovitakse aga asi ette võtta suuremalt kui kunagi varem. Lisaks Nõmme koolidele kaasatakse ka Mustamäe koole. Suurem üritus nõuab paremaid võimalusi kui varem. Noortele soovitakse pakkuda võimalust esineda profesionaalse heli- ja valgustehnikaga. Üritusest plaanitakse teha ka otseülekanne ning otseloomulikult ka kogu üritus kaameralindile jäädvustada.

Üritust saab toetada SIIN!