Süütus, selle kaotamine või mitte kaotamine on noorte seas popp teema. Mõni halvustab inimest, kes on süütu, teist see jällegi ei huvita — inimene jääb inimeseks. Arvamusi on erinevaid, kuid oma arvamuse koos vägagi hea näitega avaldas meile RubyRose, kelle artiklit ”Süütu noor on kui paberiga šokolaad, mis ei määrdu” tasustame 25€-ga.

Natukene vähem kui kuu aega tagasi oli jaanipäev. Tore traditsioon, kus istutakse sõprade, vanemate või kellega iganes lõkke ääres. Kahjuks pole noored, kes isekeskis jaanipäeva peavad alati suutelised alkoholiga oma piiri pidama ning tänu sellele võivad nad sattuda erinevatesse sekeldustesse. Premeerime lugejat, kes avaldas meile oma küllaltki probleemiderikka jaanipäeva, samuti 25€-ga. Artikli leiad SIIT!

Niisamuti nagu noorte hulgas on probleemiks süütus ja selle kaotamine, on probleemiks ka kehakaal. Noored tahavad olla piitspeenikesed ning olgugi, et nad ei pruugi tüsedad olla, sisendavad nad seda endale ja tekitavad nii erinevaid probleeme. Lugeja Peggy Sue kirjutas meile artikli ”“Size acceptance” liikumine: Ka paksud on inimesed!”. Euro raskendab tema rahakotti 10 võrra.

Viimased 5€ saab K1rss, kes saatis meile video mehest, kes võõrastele inimestele komplimente ütleb. Alati ei peagi ju selleks mingi eriline põhjus olema, et kedagi kiita või mis?

Tahad saada osa 65€ loosimisest, mida iga nädal lugejakirjade autorite vahel ära jagame? Sul on see võimalus. Kirjuta meile artikleid päevakajalistel teemadel, saada videosid või pilte, võid ka vihjeid jagada — seda kõike saad teha kasutades vastavaid nuppe Noorte hääle pealehel www.noortehaal.ee!:)