1. Üks SWÄRK lisab igale riidekapile stiili

Särgi hind: 79€
SWÄRK särgid õmmeldakse Eestis, kombineerides omavahel kvaliteetseid särgikangaid, kangajääke ja swärigilikult pööraseid kangaid. SWÄRKi disaini iseloomustab sõnapaar "vimka klassikalisel" ning see on oma olemuselt hea triiksärk, millel on iseloomuga disain.

Lisainfo, kollektsioon ja tellimine koduleheküljelt!

2. Pruuni suhku ja kohviga glasuuritud paljas portmonee on loodud Sinu raha hoidma

Tallinna Nahatöökojas toimetab noor meeskond, kes valmistab isikupäraseid nahktooteid, millel domineerib taimpargitud naha traditsiooniline ilu koos lihtsa ja kaasaegse disainiga. Võta üks ja teine ja kolmas - kõik tooted on kvaliteetsed, stiilsed ja ajatud.

Rahakoti hind: 31€

Lisainfo, kollektsioon ja tellimine koduleheküljelt!

3. Üks disainipadi või -pleed ei libise kellegi diivanilt maha

Dottit iseloomustavad suured geomeetrilised mustrid ning värviküllased sisustustekstiilid, mis püüavad pilku ning sobivad jõuluvana kotikesse nagu valatult!

Padja hind: 45€

Lisainfo, kollektsioon ja tellimine koduleheküjelt!

4. Jalad sooja ehk sossumatest sossumad sussid

KAUNAD on välja töötatud 100% naturaalsest villast pressitud vildist mõnusad ja kerged sisejalanõud, mis on soojad, õhku läbilaskvad, mugavad ning näevad jalas suurepärased välja. Viimase eest hoolitseb Kärt Ojavee disain ja kõrgtasemel tootmisprotsess.

Susside hind: 39€

Lisainfo, kollektsioon ja tellimine SIIT!

5. Julge kandja rind on rasvane ehk käsitöö mansetinööbid

Olivia ja Tarieli bränd Lucky Laika proovib inimesteni tuua õnnetunnet läbi oma toodangu.

Olivia on vabakutseline illustraator ja joonistab Lucky Laika toodete jaoks pilte. Tarieli tegeleb sellega, et Olivia joonistatud pildid saaksid toodetele ja et need omakorda jõuaksid inimesteni. Ideid genereerivad nad koos.

Mansetinööpide hind: 16€

Lisainfo, kollektsioon ja tellimine SIIT!