„Nad särasid ning olid asjas sees,“ läks žüriiliikme Piret Järvise arvates esimese poolfinaali võit õigesse kohta. „Mäletan, et ise kuulasin seda stiili 2004-2005 aastal, seepärast tuli neid noori kuulates nostalgia peale,“ tunnustab ta Her Memorial Discourse’i julgust oma asja ajada ning soovitab ka teistel bändidel oma näo leidmisega tööd teha.

Otsuse langetas žürii koosseisus Erik Morna, Piret Järvis, Egert Milder, Jim Self, Helen Tammemäe, Mikk Taniel, Karl Sirelpuu, Mart Niineste, Andrus Raudsalu, Heiko Leesment ja Anneliis Kits.

Teine poolfinaal toimub juba laupäeval Von Krahlis ning seal astuvad üles Ouu, No More Fridays, Ziggy Wild ja Wilhelm. Noortebändi veebikeskkonnas www.noorteband.ee käib endiselt publikuhääletus, mille võitja pääseb samuti viimasesse poolfinaali.

Noortebändi tõmbab sel aastal käima Starter, kajastavad Raadio 2 ja Õhtuleht, hoogu annavad Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Eesti Autorite Ühing, PVX kauplus Muusik ning paljud teised koostööpartnerid. Noori artiste filmib Epistula ja arendab Stereo-tunnel