1. Celine Dion

Aastaid ei ole lavalaudadel näha olnud armastatud lauljannat Celine Dioni. Sel aastal on superstaaril plaanis maailmaturnee, kus esitleb oma 12. stuudioalbumi.

Vahepealne periood ei olnud Dioni vastu helded. Mitme lähedase surm, rasked terviseprobleemid ja pikk tee emaduseni on jätnud oma tumeda jälje.

2. Kala

Peale 7 aasta möödumist hullutab taas fänne kodumaine ansambel Kala. Kiviõli motofestivalil esineva Kala tuntumate hittide hulka kuuluvad näiteks "Seebi lugu" ja "Buratino lugu". Koosseisu kuuluvad Sepo Seeman, Priit Valkna, Meelis Kasepalu, Venno Loosaar, Andrus Uutsalu, Ain Varts, Ivar Kiiv, Vallo Mänd ja Kristjan Jõekalda ning neil on 2004. aastal ilmunud üks album.

3. Madonna

Viimati 2015. aastal albumi andnud popkuninganna Madonna on lavale naasnud ja fänne juba ka uue muusikaga rõõmustanud. 61-aastane muusik annab tänavu välja oma 14. stuudioalbumi "Madame X", mis on suuresti mõjutatud Lisaabonist, kus Madonna on viimase 15 aasta jooksul elanud ja muusikat kirjutanud.

2015. aastal ilmunud albumi nimi oli "Rebel Heart", mille singlid vahetult enne avaldamist ootamatult fännideni lekkisid. Lauljanna on öelnud, et mäletab juhtumit hästi ning ei leia sõnu, et ebameeldivaid tundeid kirjeldada.

Lavale naasmisega vana muusikat ei kuule, sest kuigi fännide nõudlus on suur, siis lauljanna ise oma vana loomingut enam kuulda ei taha.

4. Vanad ja kobedad

Viimati nähti armastatud abielupaari filmis "Vanad ja kobedad saavad jalad alla". Maie ja Valdur pugesid fännidele nii südamesse, et ka nende kuulamiseks tööle hilinemine oli krooniline nähtus.

Ometi tundsid saate tegijad, et populaarse vanapaari seiklused on end ammendanud ning loominguliste erimeelsuste tõttu otsustati tootmine lõpetada just siis, kui nõudlus oli kõige suurem.

Madis Milling ja Henrik Normann kinnitasid kõikide fännide kurbuseks, et nädalavahetusel Luige Noka laval toimuv jääb ühekordseks ning uut algust sealt oodata ei ole.

5. Jonas Brothers

Viimati 2013. aastal laval möllanud poistebänd andis oma viimase albumi välja ligi 10 aastat tagasi.

Sel kevadel rõõmustasid muusikud fänne teatega, et on otsustanud vanad pillid taas kätte võtta ning uuesti koos lavale astuda. Märtis ja aprillis avaldati ka uued singelid "Sucker" ja "Cool". Bändi uus album avalikustatakse juba homme.

Vahepealsetel aastatel on silmapaistvaim karjäär olnud Nick Jonasil, kes on avaldanud mitmeid hitte ning teinud koostööd paljude maailmakuulsate artistidega. Joe Jonasi karjäär on jäänud veidi tagasihoidlikumaks, kuid mees on siiski püsinud meelelahutuses. Kolmas vend Kevin Jonas taandus peale bändi lõpetamist täielikult ja pööras oma tähelepanu hoopis ärimaastikule.

6. Äpu

Armastatud lastesaatest tuntud tegelane Äpu on fännide tähelepanust eemal olnud ligi 30 aastat. Heino Seljamaa meenutas, et telesaade lõpetati just tegijate soovil. "See kippus ühissoov olema. Olid mingid ajad, et teeks ikka veel, see oli nostalgia, et äkki saab uue hingamise sisse. Vaataja seisukohast ma ei oska öelda, et see oleks võinud lõpetada, võib-olla oleks veel teinud, aga me ise ja see oli indikaator, mis määrab. Me oleksime varem või hiljem muutunud vaatajale mittetähtsaks."

Nüüd näeb Äput Luige Noka laval juba sel nädalavahetusel. Kuigi Seljamaa on öelnud, et ei tea, mida Äpu laval tegema hakkab, siis kindlasti on oodata tõeliselt väärt kraami.

7. Spice Girls


1994. aastal moodustatud tüdrukute popbänd Spice Girls otsustas oma rännaku lõpetada 200. aastal. Tänavu teeb bänd oma teise lavale naasmise, esimest korda käidi fänne üle pikkade aastate rõõmustamas 2007. aastal, mil piletid kontserdile müüdi välja rekordilise 38 sekundiga.

Tänavuse ühinemise viimane kontsert toimub juba 15. juunil.