EMT ja Solarise keskus korraldavad homme, 29. oktoobril algusega kell 18.00 Solarises Eestis uue asukohapõhise võrgustiku Foursquare lansseerimisürituse, millel tutvustatakse sotsiaalmeedia viimast sõna ning üritatakse lüüa ühes ja samas kohas sisse logitud inimeste rekord. Meeleolu loob DJ Critical ning avamisüritusele järgneb vastuvõtt Vapiano
Lounge’is.

Foursquare on asukohapõhine sotsialmeedia rakendus nutitelefonile. Foursquare võimaldab kasutajal läbi GPS-positsioneeringu saada lähikonna sõprade, asutuste, söögikohtade, ettevõtete või ükskõik milliste maamärkide kohta infot ning ka ise lisada nii uusi sisestusi kui kommentaare.

Tähistatud kohtade ja soovituste abil on võimalik orienteeruda nii kodulinnas kui reisil. Samuti ühildub Foursquare kasutaja Twitteri ja Facebooki kontoga, seega on võimalik näha, kus tema sõbrad ja tuttavad parasjagu on või viimati käisid ning kiiresti kontakti luua.

Esimesed ettevõtted Eestis ja paljud üle maailma pakuvad juba läbi Foursquare’i oma külastajatele või püsiklientidele erinevaid soodustusi. Kui kuus kuud tagasi oli rakendusel pool miljonit kasutajat üle maailma, siis praeguseks on neid juba kaheksa korda enam.

Foursquare’i rakendused on väljatöötatud operatsioonisüsteemidele iPhone, Android, webOS, Windows Phone 7, BlackBerry ja Symbian.

Rohkem infot siit.