Ükskord tegin endale Rate.ee-sse varikonto, et talle sinna privaatselt kirjutada, ilma et teised seda näeksid. Tegin siis varikonto ära, aga korraks logisin välja, et minna oma õigesse kasutajasse, et meelde tuletada, mis ta Rate'i kasutaja oli.

Siis mingi aeg ma läksin arvutist ära jätsin ja tulin siis hiljem tagasi ning kirjutasin talle, kuidas ta mulle meeldib, et ma tahaksin temaga käia, et mina kirjutasin need armastuskirjad talle...

Saatsin siis kirja rahulikult ära lootes, et ta vastaks mu ettepanekule jaatavalt. Istusin siis Rate'is rahulikult ja järsku panin tähele, et ma kirjutasin talle enda kasutaja alt.

Ma kiilusin kinni, ma ei osanud enam mitte midagi teha, olin närvis, öösel magada ei suutnud, ma ei läinud kooli terve nädala ja ütlesin emale, et olen haige. Kui ma nädala aja pärast kooli jõudsin, olin ma ainult enda klassis ja ei läinud sealt välja.

Kord söögivahetunni ajal rivis seistes kuulsin enda selja tagant: "See tüdruk ongi see, kes kirjutas mulle neid kirju." Tundsin, kuidas ma värisesin ja oleksin tahtnud lihtsalt ennnast maha lüüa, et kas tõesti ma olen nii loll?