Tähtpäev kutsuti legendi kohaselt ellu Brasiilias, ühe mehe poolt, kes avastas, et on oma naisele aastate kaupa tõelist seksuaalnaudingut võlgu.

Laiemalt toob tähtpäev tähelepanu alla naiste õigus seksuaalsele naudingule - uuringute kohaselt saavutab elus orgasmi vaid kolmandik maailma naistest, kusjuures põhjused on paljuski kultuurilised. Ka praktiseeritakse tänini Aafrikas ja Lähis-Idas tüdrukute nn ümberlõikamist ehk suguorganite sandistamist, mille all kannatavad sajad miljonid lapsed ja naised. 

Kas teadsite, et naiste võime orgasmi saavutada kasvab aastatega ning kõrghetk saabub koguni 40-50ndates eluaastates? Ka on teada, et keskmisel naisel kulub orgasmini jõudmiseks ligikaudu 20 minutit, samal ajal kui keskmine mees saab "asjaga ühele poole" umbes 7 minutiga - pole siis ime, et mehed oma edumaa ja sageli ka kohmakuse, teadmatuse või oskamatuse (või viitsimatuse?) tõttu naisi unarusse kipuvad jätma ning sellega aasta-aastalt oma šansse kaasaga õhtul voodis nagistada mitmelt korralt nädalas paarile korrale kuus taandavad.

Niisis, aeg on kellad sünkroniseerida, head Eesti mehed, ja oma kaasat täna voodis üllatada!

Hea naislugeja, anna meie kommentaariumis teada, kuidas on sinul lood orgasmiga ning mehed - kuidas teie naistel?