Juba ammu on teda teemana huvitanud aeg: kuidas seda tajutakse, kuidas selle möödumisega hakkama saadakse. Ja et loomadele, erinevalt inimestest, näib olevat loomuomasem elada antud hetkes, tundmata ärevust aja möödumisest.

Kuidas küll?

Just kõike seda püüabki ta Kanuti Gildi SAALis lavale panna. Kaaslasteks lavastuse loomisel on talle filmimees Indrek Kangro ja laia profiiliga liikuja Päär Pärenson.

Oksana Titova on lõpetanud Tallinna Balletikooli ja TLÜ koreograafia osakonna. Hetkel töötab nii Rahvusooperi Estonia tantsijana kui ka vabakutselise koreograafina. Koos Taavet Janseniga loodud lavastus “The Last Hairy” pälvis tunnustust nii Eestis, Inglismaal kui ka Moskvas. 2006. aastal esietendus Kanuti Gildi SAALis koostöös Juhan Ulfsakiga lavastus ´Roots´. 2007. aastal Rahvusooper Estonias esietendunud lavastuse “Hamlet” eest pälvis ta Eesti aasta parima tansulavastuse auhinna.

Indrek Kangro on õppinud Tartu Kõrgemas Kunstikoolis fotograafiat ja graafilist disaini. Töötab vabakutselise fotograafi ja filmilavastajana ning reklaamiagentuuris Art Directorina. 2007 a. valmis ETV tellimusel dokumentaalfilm “Ihust ja Hingest”. Praeguseks valmis ka teine film Eesti lugude sarjast “Proffesionaalne Amatöör”

Päär Pärenson on vabakutseline tantsija, koreograaf ja näitleja, keda seob Oksana Titovaga koostöö mitmete lavastuste juures. Tuntud ka kui J.O.C. DEF Räädu Massive’ist.

Lavastust “Kass ennustab tulevikku inimesest paremini” saab näha 26.09, 27.09, 30.09, 01.10 ja 02.10 kell 19:30 Kanuti Gildi SAALis.