Saabuvate külaliste vastuvõtuks toodud punane vaip lõigati enne üritust kenasti ümber halli ees olevate prügikastide paika.

Seejärel märkas keegi korraldajatest, et maa külge kinnitatud prügitünnid on kõike muud kui antud glamuuriüritusele kohase välimusega.

Anti aga ruttu korraldus raadiosaatjasse ja juba oli töömees fooliumrulliga ligi ning prügikast sai mässitud tinapaberisse…

Seejärel olid aga juba saabumas…Liis Lass ja Elmar Liitmaa, Viktor Siilats naisega, Even Tudeberg naisega, Linnar Priimägi tundmatu noormehe seltsis, Rolf ” jr“Roosalu ja Charlene “Barbie” Rennit, Arne Niit ja muusa Mirjam Müür, peoperemehe tütar Ines Karu elukaaslase Martin Saloga.

Värske papa Jaan Toots oli aga veinisabas sissepiiratud kahe-kolme naisterahva poolt, kelles üheski ei õnnestunud ära tunda värsket ema Kati Tootsi. Mees ja temaga koos sabas seisnud helesinises kleidis daam lõõpisid aga naerulaginal, et “oleme õnnelikus abielus!!”

Kasiinokuningas Armin Karu pidas lavalt maha lühikese kõne, milles ta mainis, et eelmisel sünnipäeval õhku visatud lubadus, et 30. juubeliks on Olympicul oma kasiino Las Vegases ja 50. juubeliks kasiino Kuu peal..oli mõistagi nali.

Tähtsa sündmuse puhul leidis aset ka suurejoonelise rokkooperi „Taevas pole piiriks” esmaettekanne. Kutsutud külalised said nautida ka meeleolukat õhtusööki millele järgnes silmipimestav ilutulestik. Pidu jätkus Park Hotel & Casinos.