Koer üritas omaniku ees teise, meessoost koeraga vahekorda astuda. Omanik aga oli šokeeritud ja viis enda lemmiklooma kohe "tapmisvarjupaika" ehk asutusse kuhu viiakse koerad, keda saab eutanaasiast teatud aja jooksul päästa.

Varjupaiga Facebooki-leht postitab varjupaika toodud koerte kohta pilte ja infot, et inimesed endale mugavalt koera valida saaksid. Nii juhtus ka selle koeraga.

"Ärge laske sellel ilusal koeral surra, kuna ta omanik on ignorantne. Ta pannakse magama järgmisel neljapäeval, kuna varjupaigas pole ruumi teda hoida!" kirjutas varjupaik enda Facebooki-lehel.

Foto ja postitus läks Facebookis liikvele ja nüüdseks on seda jaganud üle 5000 inimese ning "like-nud" rohkem kui 1000 inimest.

Stephanie Fryns, veterinaariatehnik, oli õnnelik naine, kes koera varjupaigast päästis ning pani talle uue nime - Elton, kirjutab DigitalSpy.

"Ma adopteerin selle suure poisi," kirjutas ta Facebookis, "Talle tehakse kõik testid, vaadatakse ta veterinaarselt üle ning viiakse turvalisse ja heasse koju."

Pärast Eltoni kojuviimist kirjutas Stephanie, et koer oli küll närviline ja kartlik, kuid armastas autosõitu varjupaigast uude koju. Nüüdseks on koer uue koduga harjunud ja elab õnnelikku elu.