Tõsielusaates \"Farm\" tuntust kogunud Gabriel Kubjas ja tema kauaaegne armastatu Adelina on lahku läinud. Kuid ega Gabriel siis norutama jää!

 
Kuidas tuled lahkuminekuga toime? Mida soovitaksid teha inimestel, kes on just pikaajalisest suhtest välja tulnud.

Oma lahkuminemisega tulen toime üllatavalt hästi. Arvasin, et läheb hullemini. Algus oli muidugi hullem, eriti esimesel nädalal pidin vaeva nägema, et pisaraid tagasi hoida. Soovitusi ma ei ole suuteline kellegile jagama, sest olen veel nõrk ja kohmetu oma elus. Pean veel koguma ennast, siis olen adekvaatsem ja saan tarkusi jagada.

Kas sa arvasid, et Adelina on See Õige sinu jaoks?

Esimesi aastaid olin päris kindel, et nüüd on mul lõpuks naine elu lõpuni.

Gabriel, vaevalt et keegi usub, et kõigi nende koosoldud aastate jooksul te Adelinaga kordagi ei seksinud. Väidetavalt olla teid isegi nähtud koos poes kondoome ostmas. Ütle nüüd ausalt, kuidas teil selle seksiga siis tegelikult oli?
Ma vastan sedaviisi, et paljud küsivad ja paraleelselt vastavad endale tõega. Mõelge kuidas tahate, kuid loogika puudumisel meie vahel ei olnud midagi.

Kas arvad, et seal on vähemalt natukenegi võimalust, et te ära lepite?

Arvan et meie vahel peale ei saa peale sõpruse olla. Kokku meie ei jää. See on päris kindel.
 

Tere, Gabriel. Mis on sinu arvamus – ilma milleta ei saaks üks suhe eksisteerida? Näiteks usaldus vms? Kas teil oli see?

Usaldus ongi armastuse üks suur vundament, mis peaks kõik vastu pidama. Ilma selleta on suhe üksteise ärakasutamine.

Kas Teile ei tundu, et oleks mõtekas jätkata õpinguid mingil muul huvipakkuvamal alal, kui seda on striptiis?

Päris hea küsimus õpingute suhtes. Mis ma oskan vastata… Olen paraleelselt seotud mitmete ärimaailma asjadega, et erootika tants või esitamine on pigem hobi kui midagi tõsist. Nii et sellised lood… Ma arvan veel, et sellega on ka varsti lõpp. Aga poitiivsem selle juures on, et mind kutsutakse igale poole ja ei lasta rooste minna.

 
Mis ravib kõive paremini murtud südameid?

Murtuid südameid ei ravi midagi. Ainuke sõber on aeg, mis aitab sellistel juhtudel.

Adelina rääkis Naistelehes, et tema süda on murtud ja et ta sai aru, mis ta valesti tegi. Nüüd, kui ta kahetseb tehtut, kas sa võtaksid ta tagasi?

Kahetseda ei tohi üldse siin elus millegi üle. Pead selle üle rõõmu tundma, mis on sulle määratud.

Mis värvi oli sinu ja Adelina armastus?

Minu ja Adelina Armastuse värv oli must-valge

Mida arvad abiellumisest?

Ise arvasin, et nüüd lõpuks abiellun aga nagu näete, ei tulnud need pulmad. Ja ma arvan, et ma ei abiellugi enam kunagi. No vaatame, sest “never say never”.