Sellel nädalal vastas Kroonika online\'i lugejate küsimustele seksikalt skandaalne Anna-Maria Galojan.

Vaata ka galeriist Anna-Maria Galojani stiilseid pilte!
Mariake, mis on Sinu lemmik lill?
Minu kodumiljöö loomulikuks osaks on orhideed. Samas mulle meeldivad erinevad lilled, kuid tingimusel, et nad on südamest kingitud. Usun vanatarkust, et siiralt kingitud lilled ei närtsi kaua ja püsivad värsketena.
Anna-Maria, oled inimene, kellega tahaks tuttavaks saada. Kas see on võimalik?
Loomulikult on võimalik, mitte ainult Eesti, vaid kogu maailm on väike ja inimesed ikka kohtuvad. Võimatuid asju pole.
Sind ei kõigutanud õelad inimesed ja tulid püstipäi Sinijärve jamadest välja. Sellisest naisest peaks eeskuju võtma mõnigi naine, kes ei oska käituda vastavalt mainele. Kas on raske olla tugev naine? Õnnitlused ja ole tubli.
Usun, et keegi ei sea endale eesmärgiks olla tugev. Kõik sõltub asjaoludest ja olukordadest, mis meid läbi ellu saadavad. Ilma mõistvate ja armastavate lähedasteta poleks minu jaoks võimalik olla põhimõttekindel ja tugev.
Kuidas suhtute ajakirjanduse laimukampaaniasse teie vastu. Kas kavatsete anda ajakirjanikud kohtusse?
Laimukampaania on alati kellegi huvides. Antud juhul olid mõned ajakirjanikud ja meediaväljaanded teadlikult või teadmata lihtsalt tööriistad nende käes, kes olid arvamusel, et rünnak, mustamine ja laim, ja veel suures koguses on parim nende endi mustade tegude varjamiseks. Selle mastaapse laimukampaania ohvriteks polnud ainult mina, minu lähedased ja sõbrad, vaid enamik meediatarbijatest, keda oldi ajakirjanduseetika rikkumise kaudu valesti informeeritud..
Mõnede väljaannete kohtusse andmist ma ei välistaks.
Mis nipiga on õnnestunud nii kaua kohtu eest hoiduda peale nii suurt riigiraha raiskamist?
Lugedes teie küsimust jääb mulje, et olete üks neist laimukampaania ohvritest, kellele tehti üsna pikka aja jooksult julmalt ajupesu.
Ma pole kunagi koostööst uurimisega kõrvale hoidunud, menetlus käib. Paraku ei saa hetkel uurimise huvides põhjalikumalt rääkida.
Samas tahan uskuda, et Eestis lähtutakse õigusriigi põhimõttest ja isikute võrdse kohtlemise põhimõte pole võõras ka meie riigisüsteemile.
Kui sa saaksid olla ühe päeva ükskõik kes, siis kes sa oleks ja miks?
Loodan, et ei valmista pettumust, aga jääksin iseendaks. Ma usun, et kõigil meist on oma koht elus ja parim, mida saame teha, on endale kindlaks jääda.
Kuidas on olla üks 10st maailma kaunimast poliitikust? Ise olen uhke, et Eesti sai sinu näol maailmapoliitikute edetabelis nii kõrge koha.
Loomulikult on see minu jaoks au, kuna tundes nii mitmeidki sellesse kümnesse kuuluvaid daame, võin kinnitada, et tegemist on küll kaunite naistega, kuid lisaks välimusele on neil tugev selgroog ja nad on eelkõige isiksused.
Anna-Maria, kui tähtis on Teie jaoks usk? Milline on sinu suhe religiooniga?
Oma elus hoidun fanatismist, sest pean igasuguseid äärmusi ebaterveteks ja ohtlikeks nähtusteks. Olen õigeusklik ja usul on minu elus väärikas koht.
Kuidas sa said endale sellise ristiema nagu kloostri ülem? Tahaks ka, kas see on võimalik?
See oli mu ristiema, Kuremäe Jumalaema Uinumise Nunnakloostri iguumenja Varvara  soov. Olen Jumalale ja ristiemale tänulik sellise valiku eest. Usun, et iga ristivanema ja ristilapse juhatavad teineteise juurde meist tugevamad jõud. Samas on äärmiselt oluline mäletada, et nii ristivanema kui ka ristilapse rollid on vastutusrikkad ja kohustavad teineteist hoidma ning palvetama teineteise eest kogu elu.

Mida Teie isiklikult arvate keskerakonna ja sotside võimuliidust Tallinnas?
Antud koalitsioon on veel värske, eks aeg näitab. Kuna Tallinn on kogu Eesti mastaabis oiluline ja selle edukast valitsemisest sõltub ka linnaelanike heaolu, siis soovin antud liidule jõudu ja jaksu.


Mis haridus teil on? Millised koolid olete lõpetanud?
Olen keskhariduse saanud Kohtla-Järvel, seejärel olen lõpetanud Tartu Ülikooli politoloogia bakalaureuse kraadiga ja Eesti Diplomaatide Kooli. Rahvusvaheliste suhete magistrantuuris Tartu Ülikoolis on jäänud magistritöö kaitsmine.
Loomulikult on oluline roll ka elukoolil, mille tarkusi me omandame kogu teadliku elu.
Kas sa oled peotantsuga tegelenud nooruses? Sul on siuke kehahoiak.
Jah, teil on õigus. Olen peotantsuga tegelenud lapsepõlves mõned aastad.
 
Kogu see euro tuleku jutt, lubavad et hinnad ei tõuse ja elu läheb paremaks, mina isiklikult ei usu seda absoluutselt, seda sai Soomeski näha kuidas hindadele virutati kohe otsa, et äkki peaks ikka mitu aastat ootama enne kui natukese järje peale saame ja siis seda asja üldse vaadata. Sooviks teada teie seisukohta selle asja suhtes. Aitäh.
Ma ei välista, et Eesti suudab euro kasutusele võtta lubatud tähtajaks. Samas mind paneb mõtlema, et on tekitatud teatud mõttes euro-eufooria. Euro ei tohi olla eesmärk omaette. Palju olulisem on läbimõeldud plaan, mis ja kas euro tulekuga muutuks. Eelkõige ei usu, et üksi tõsiseltvõetav suurfirma hakkab Eestisse investeerima just euro pärast. Vaevalt nt Suurbritannia on jäänud paljudest investeeringutest ilma sellepärast, et seal pole eurot.
Praeguses tundlikus ja keerulises majanduslikus olukorras oleks aga võimalik  euroga kaasnev hindade tõus rahvale liiga suureks lisakoormaks.
 
Kellena näeksid ennast kahe aasta pärast? Kas oled Eesti välisminister?
Ma pelgan elueesmärke sügavalt, eriti mis on seotud konkreetse ametikohaga, olgu see välisministri, presidendi või mõni muu koht. Minu arvates on palju olulisem konkreetse visiooni ja missioonitunde olemasolu. Asjad juhtuvad või jäävad juhtumata õigel ajal ja õiges kohas.
Kui võimalik, kelle valiksid Eesti tegevpoliitikutest presidendiks?
Presidendi valib meiesuguses parlamentaarses riigis Riigikogu. Loodan sügavalt, et järgmine Eesti president on üheaegselt nii hooliv riigimees kui tugev poliitik. On kurb, et need kaks sõna aetakse tihti omavahel sassi, nad pole paraku sugugi sünonüümid. Ent kui mõlemad mainitud iseloomujooned on tulevasel EV presidendil olemas, siis võime oma riigi ja rahva tulevikus kindlad olla.
Millega te hooldate on juukseid? Kuidas hooldate juukseid ja millist kosmeetikat kasutate?
Nii kodus kui juuksurisalongis  kasutan põhiliselt Wella SP tooteid. Läbi proovide ja katsumuste olen tulnud järeldusele, et just need tooded sobivad kõige paremini minu juuksestruktuuriga ja Wella SP toodetele võib usaldada oma juuste hooldust.
Kas sulle meeldib süüa teha ?  Mis on su lemmiktoit? Milline endavalmistatud toitudest õnnestub Teil kõige paremini?
Toidu valmistamine on omaette mõnus ja nauditav rituaal, eriti kui teed süüa oma lähedastele ja sõpradele. Vahel meeldib mul köögis eksperimenteerida, kuid loomulikult on ka head, vanad kindlad retseptid ja toiduvalmistamissaladused, mida mulle on pärandanud vanaema ja ema.
Palju üks 23 aastane ülikõva vend peab sinuga kohtama minemiseks raha koguma?
Hea 23 aastane ülikõva vend, Sul on prioriteedid paigast ära. Raha tihti pole üldse vaja heaks kohtinguks, kuna meeldejääv kohtumine võib olla jalutuskäik vanalinnas või kohtumine raamatukogu riiulite vahel;)
Mis on sinu ilu saladus? Kaunitar, mis on Sinu ilusaldaus???
See on armastus, just see annab sära silmadesse. Minu jaoks pole harmooniline elu võimalik ilma armastuseta, olgu see armastus inimeste, loomade või looduse või elu vastu.

Sul on väga ilus keha! Mida teed, et nii heas vormis oled? Oled üks kauneimaid eesti naisi! Kuidas sa end nii hästi vormis hoiad? Mida see naine küll sööb et nii peenike on.. vist mitte midagi?
Söön kõike, millal ja mille järgi organism tunneb vajadust, kuid ei liialda millegagi.

Kui raske on olnud sinu poliitiku tee, et jõuda nii tippu?
Igal eluteel on oma tõusud ja mõõnad, ent kui Sa täiesti naudid seda, mida teed, siis isegi suuremad raskused ei kõiguta Sind valitud eluteelt.

Miks te ei ole astunud Keskerakonda?
Olen päris kaua (umbes 10 aastat) olnud seotud teise erakonnaga. Hetkel naudin sõltumatu poliitikaanalüütiku elu The Baltic Timesis (ainus inglisekeelne ajaleht Baltimaades, mis on juba üle 20 aasta trükivalgust näinud). See annab võimaluse olla oma hinnangutes ja arvamustes vaba ja vahel ka kriitiline.
Kas sulle meeldib reisida?
Meeldib.

Mis on Sinu kõige romantilisem hetk olnud?
Romantilisi ja armsaid hetki on olnud palju, kuid loodan, et kõige, kõige… on veel ees;)

Millistel meestel on sinu juures šanssi?
Nagu eelnevalt juba mainisin, ajudega. Kuid hea huumorimeel tuleks ka kindlasti kasuks.
 Olete nagu päikesekiir pilvede vahelt!
Ma tänan, praegusel külmal ajal see kõlab eriti soojalt;).
Oled sa kassi või koera inimene?
Olen iseloomult kass, kes samas väga armastab ja hoolib koertest.
Kas toetate Kodutute Loomade Varjupaika? Milline oleks Teie ettepanek, et loomad ei saaks nii palju kannatada inimeste julmuse tõttu? Kas nõustute, et seadused võiksid olla rangemad inimestele, kes kohtlevad või on kohelnud loomi halvasti?
Võimaluste piires toetan varjupaika nii mina kui ka minu sõbrad. See on kohutav, et majandussurutise läbi kannatavad lisaks inimestele ka loomad. Mõned julmuse juhtumid on õõvastavad.
Toetan tugevalt seaduste muutmist lemmikloomade suhtes sellisteks, et looma peetaks elavaks olendiks, nagu ta on, mitte aga mingiks esemeks.

Kas sul on oma lemmikloom olemas? Kui on, kes siis? Ja mis ta nimi ka on?
On küll, mu kallis Teodor või hellitavalt Teddy Bear (kuldne inglise kokker-spaniel).
 
Tere! Oled alati väga kaunis nii välimuselt kui ka sisemiselt (särad), kuidas see Sul õnnestub? Palju kulutad ilutoodetele ja milliseid meeldib kasutada? Lemmik lõhn? Aitäh:)
Mul on kindlad lemmikud, seega pole vajadust eriliseks eksperimenteerimiseks. Kuigi mu öökapil leidub mitmeid mitmeid parfüüme, on siiski kindlaks ja truuks kaaslaseks läbi viimaste aastate olnud Chaneli "Chance".
Kui palju sul kulub päevas aega enda välimuse eest hoolitsemisele?
Mitte rohkem kui 15 minutit hommikul ja 15 enne magamaminekut, sealhulgas hambapesu ja dush, ehk kokku päevas pool tundi.

Kas mõni mees on sul põlved nõrgaks võtnud nii, et oled mõelnud: "tahan teda kohe ja praegu"?
Veel mitte, kuid never say never;).
Kas tunned endal tihti teiste naiste kadedaid pilke?
Ma püüan ignoreerida halbu emotsioone ja halva energiat, pigem märkan mõne võõra juhusliku naeratuse.

Anna - Maria, mida Sa sööd, et Sa nii ilus oled ning nii suurepäraselt kirjutada oskad?
Söömisest juba kirjutasin ülevalpool, kuid kordan ennast veelkord: kui meie organism mingil hetkel soovib šokolaadi, siis tuleb talle seda võimaldada, kui meelepärane on kiirtoit, siis olgu see nii. Aga ilma liialdusteta.

Kas sa silikoonrindu ei kavatse panna?
Pole plaanis.
Anna-Maria, kas näete vabakasvatuses (s.t. kasvatamatuses) ohtu tsiviliseeritud ühiskonnale? Tänan! Jõudu ja head tervist Teile! :)
Tänan head soovide eest. Usun, et inimene sirgub iseseisvalt isiksuseks ja üsna noorelt, kuid vanemate hea eeskuju ja nõu on kindlasti vajalikud. Teatud oht ühiskonnale on loomulikult olemas, kui suhtlemist vanemate ja vanavanematega absoluutselt asendab näiteks internetis surfamine.  Kuid seda ei juhtu peredes, kus teineteisega suhtlemisel on oluline ja asendamatu roll.
Millal ilmub Sinu raamat?
Raamat ilmub varsti. Ma tahan väga, et eesti keeles kirjutatud raamat ilmuks samaaegselt nii inglise kui vene keeles. Seega töö käib ja muretsemiseks pole põhjust;).
Olete jätnud väga sümpaatse mulje esinedes Ott Kiivikase saates. Küsin, mida arvate elu-olust Eestis, milleni ja kuhu see viib?
Indiviid üksi ei saa olla õnnelik, kui kaaskodanikud kannatavad, ja kui riigis on nii kõrge tööpuudus. Me vajame üksteise toetust ja tuge, et tulla välja raskest olukorras, kus praegu Eesti on.

Prl Galojan, daamiks sünnitakse - see lühike lause on väga tabav ja Teie puhul peab paika ! Soovin kõike head edaspidiseks ! Olge edasi jätkuvalt särav ja tark!
Ma tänan Teid, suureks eeskujuks minu jaoks on olnud mu vanaema, kes oli sünnist saadik oma elu viimaste hetkedeni igas mõttes tõeline daam.
Kuidas veedate vaba aega?
Erinevalt, koearaga möllates, sõpradega kinos käies või õhtustades, vahel lihtsalt hea raamatu seltsis.

Öelge enda kohta midagi sellist, mida teavad vaid vähesed. Mis on Teie elukreedo? Tänan ning soovin edu ja palju võite elu suurel laval! Hoian pöialt!
Koolis oli mu lemmikaineks matemaatika ja lapsepõlves tahtsin saada klassikalises mõttes matemaatikuks ja tegeleda matemaatilise analüüsiga.

Miks eelistate erakondade valimist? On see õiglane, et rahvas valib ühtesid, aga riigikogus on ikka needsamad vanad näod? Kas ja millal tulevad ausad valimised, et riigikogusse pääseb vaid isikuhäältega ? Kui kõik otsustab nagunii EL, kas te ei arva, et riigikogulaste arvu peaks vähendama? Palun teie arvamust selle kohta, miks, arvan et suurem osa eestimaalastest ei austa riigikogu! Tänan, kui vastate!
Tänan nii põhjaliku küsimuse eest. Tõepoolest, praegu Eestis kehtiv valimissüsteem on suhteliselt keeruline ja osalt võib seda pidada ka ebaõiglaseks. Usun, et peale 20 aastat toimimist on Eesti valmis nii oma valimissüsteemi kui ka Riigikogu rolli ja suuruse ümbervaatamiseks. Kuid see nõuaks praegustelt rahvasaadikutelt suuremat riigimehelikkust.

Kas Eesti sõjavägi teeb poisist mehe?
Sõjavägi võib kaasa aidata teatud mõttes isiku kujunemisele, kuid olen veendunud, et laps on juba kolmeaastaselt välja kujunenud ja ja juba lapsepõlves on näha, kellest saab tulevikus oma sõna pidav ja kindla iseloomuga mees.

Tahaksin SULLE saata suure kimbu punaseid roose, aga kuhu? Mida rohkem Sinu pilte vaatan... Ah, mis ma ikka unistan. Aga see tõesti on nii.
;)Vahel üks ainus lill ütleb palju rohkem, kui kõige suuremgi kimp. Aga tänan ikka,

Kui palju teksapükse su kodus on ?
Neid, mida pidevalt kannan, on 4-5 paari.

Mis on sinu enda meelest mehe seksikaim keha osa?
Kindlasti AJUD.

Kas teid teismelisena ka poliitika huvitas?
Mind huvitasid juba varasemas teismeeas ajaloo ja riigiteadustega seotud raamatute lugemine. Kuigi see ei jäänud ainult teoreetiliseks huviks. Alguses oli see eelkõige õpilaspoliitika nii oma kooli, maakonna kui ka Eesti Õpilasomavaltsuste Liidu kaudu. Hiljem käisin aastaid Friedrich Naumanni Fondi poolt korraldataval Noorte Poliitikute Koolis.

Kas te unistate pulmapeost? milline oleks teie unelmate pulm?
On veendunud, et abielu puhul on kõige tähtsam oma õige ja ainukese teise poole leidmine. Selles valguses on nii pulmapidu kui kõik muu on teisejärguline.

Olete väga selge sõna ja mõttega. Olen teie sõnavõtte jälginud pikemat aega ka erinevatel välispoliitika teemadel. Kuidas ise hindade Eesti välispoliitikat. Mille vastu ja miks enam huvi tunnete? Aitäh vastuste eest!
Enne Eesti Vabariigi liitumist Euroopa Liiduga ja NATOga  olid just need meie suurimad välis- ja julgeolekupoliitilised eesmärgid.
Peale Eesti liitumist 2004. aastal Euroopa Liiduga võime rääkida Eesti välispoliitikast eelkõige ELi kontekstis. Eesti peab arvestama oma suurusega ja leidma just oma niši  ELi välispoliitikas. Siin on heaks eeskujuks Soome, mis on olnud üsnagi edukas rahuläbirääkimistel kolmanda, modereeriva poolena.
Kahju, et viimased viis aastat on Eesti end kulutanud tegutsedes kord Gruusias, kord Ukrainas ja kord Moldovas. Ühel väikesel riigil pole võimalik olla edukas üheaegselt kõikidel rinnetel.
Praegu on õige aeg oma tegevuse analüüsimiseks viimase 5-6 aasta jooksul ja strateegiliste välispoliitiliste prioriteetide väljatöötamisel. Kui me ei võta õppust Esimene külma sõja järgse presidendi Lennart Meri sõnadest, et väikeriigi diplomaatia edukus rajaneb tasakaalustatud poliitikal ja oma lähikogemustest , siis on väga keeruline loota, et meie välispoliitika saab olema EL liikmesriigina edukas ja viljutoov.
Minu üheks suurimaks  välispoliitiliseks uurimisteemaks on ELi energeetika- ja välispoliitika kahepoolsed mõju ja majandusdiplomaatia.

Kas te olete kunagi milleski etteteadlik olnud? Kuidas on lugu unenägudega, mis nendest on täide läinud?

Usun, et igal inimesel teravneb ühel või teisel hetkel nn kuues tunne, mida igaüks enda jaoks nimetab kas kaitseingliks või kuidagi teistmoodi. On olnud olukordi, kui  see on mänginud mu elus olulist rolli.
Milliseks kujuneb teie päeva algus ja selle viimase aja hetked? Milline päev on elu üks hea ja raske päev?
Sõnu "hea" ja "raske" ma ühe päeva puhul ei vastandaks, hea päev võib olla raske ja raske päev võib olla hea. Selleks on vaja päeva jooksul eelkõige mõned head asjad korda saada. Päeva algus on analüüs selle kohta, mida tuleb päeva jooksul korda saata ja päeva viimased hetked on mõnusad, kui tead, et oled kõik planeeritud asjad ära teinud ja veel lisaks midagi head, ehk ületanud oma päevaplaanid. Siis on magus ja mõnus uni garanteeritud.

Mida te arvate Andrus Ansipi valitsuse poliitikast meie suure naabri Venemaa suhtes? Kuidas on Teie arust saaks Eesti-Vene suhted parandada?
Paraku on meie viimaste aastate poliitika Venemaa Föderatsiooni suhtes olnud liiga emotsionaalne ja lühinägelik. Igasuguste suhete parandamine on mõeldamatu ilma aususeta - eelkõige enda suhtes, ja kriitilise analüüsita selle kohta, mis on tehtud ja mis plaanis. Hetkel tunneme Eestis sellisest analüüsist puudust. Ei tohi unustada, et välispoliitika, sh Venemaa suunas peab olema järjepidev ja konsensusel põhinev, seda eelkõige meie riigi enda sees.

Lugedes Teist ja Teie tegevusest, tundute nii positiivne inimene olevat. Kuidas Te olete suutnud nii raske elutee läbimisel leida just parima - aidata inimesi ja panna uskuma homse kindlustundesse ja headusse?
Eelkõige tänu Jumalale ja oma lähedastele.

Kas peate õigeks, et heategusid tihtipeale afišeeritakse ?
Pean lugu inimestest, kelle elus on ruumi teiste abistamisel. Isiklikult ma heategevuse afišeerimist ei poolda, kuna avalikustamisega kaob sellest mingi tabamatu, kuid oluline osa, teatud privaatsus, mis tagab siiruse.

Maria, kas see sära on sul geenides või on mul ka lootust selliseks tegijaks saada?
Jääge palun iseendaks, see on kõige kindlam valem sisemise sära olemasoluks.

Missugust muusikat Te kuulate? Mis on su lemmik muusika?
Erinevat, sõltub meeleolust. Klassikast hard rockini, kuid sinna mahub ka kaasaegne popmuusika.

Kas Eestis on diskrimineerimist rahvuslikul pinnal?
Eesti on multikultuurne riik ja nagu iga teine mitmest rahvusest koosnev riik, nõuab see meilt kõrgemat tolerantsi ja austust nii teiste teise kui enda suhtes.

Missuguses Euroopa linnas tahaksite elada peale Eesti?
Ilmselt oleks see London, kus on tunda konservatiivsete traditsioonide ja kaasaegse elurütmi sünergiat. Vanaduspõlve aga veedaksin heameelega Berliinis. Armastan selle linna parke, eriti sügisel, mil saab jalutada ja sahistada lehti.
Kas on raske olla Anna-Maria Galojan tema tõekspidamiste, kogemuste ja ka vigadega, sest Teil tuleb kogu aeg elada nagu luubi all? Kui Te ei soovi, siis ärge vastake sellele küsimusele.
Minu jaoks on oluline teatud privaatsus ja nn hingamisruum. Seni pole pidanud sellest loobuma.

Mis on sinu elu moto?
Mis ei tapa, teeb tugevamaks.

Mida pead suhtes kõige olulisemaks?
Eelkõige ühiseid väärtusi ja eesmärke. Minu arvates on edukas paar hästitoimiv meeskond ehk “dream team”.

Kas lähed veel Kuubale puhkama? Tahaks ise seal ära käia.
Jah, on plaanis “Vabaduse saart” veelkord külastada. Kuuba on esmapilgul lihtne ja avatud, kuid samas väga erinev ja selle sügavam tundmaõppimine eeldab aega ja tahtmist.

Väga andekas ja kena tüdruk :) Minu küsimus oleks siis, et kas selline hea stiilitunnetus on õpitav või loomuses? Mis on Teie ilu saladus? Mis on teie ilunipid? Kas Teie ilu on päritav?
Ei oska öelda, pole kunagi seda õppinud, olen see, kes olen. Ilmselt on oluline jääda iseendaks.

Tere Maria, nimetage palun pisikesed detailid, mis muudavad inimesi stiilsemaks. Tean et vahel piisab isegi juukseklambrist. Sageli ei viitsi ennast nii üles sättida ja oleks hea teada mõnda pisikest saladust.

Jah, tõesti detailid mängivad vahel olulist rolli ja see ei pea olema ilmtingimata jalavarjud või kott.
Neile, kes ei viitsi ennast "üles lüüa" ja samas tahaksid vaheldust, mis võimaldaks olla erinev ja naiselik, siis soovitaksin mängimist just  juukseaksessuaaridega, olgu nendeks juusteklambrid, peavõrud või muud esemed. Minu nn saladuseks selles osas on olnud läbi aastate Evita Peroni juusteaksessuaarid, mis on ühelt poolt stiilsed ja moekad, teiselt poolt klassikalised ja vastupidavad. Ma sätin vahel juustesse mõne eseme uuest Peroni kollektsioonist, mida täiendab mõni juustevõru, mis on sama firma oma, kuid soetatud vähemalt 15 aastat tagasi.

Oled selline väga lahe, äge ja eriline. Küsida polegi nagu midagi, küsijaid on niigi palju, lihtsalt tahtsin teha komplimendi!
Tänan komplimendi eest.

Kas sa tuleksid minuga kohvile ja jalutama?
Jalutuskäik külma, kuid imeilusa talvise ilmaga tundub ahvatlev, kui ainult vahetaks ettepanekus kohad: eelkõige jalutuskäik ja siis kohvi, või isegi parem kuum šokolaad.

Kuidas suhtud Sa eestlaste kriitikasse?
Minu arvates ei olene kriitika ja kriitikaameelsus niivõrd rahvusest. See võib olla asjalik ja konstruktiivne või labane ja põhjendamatu. Esimese puhul teen oma järeldused, teise puhul tunnen kaasa neile, kes oma saamatuses peavad kedagi ründama, et saada rahulduse.

Millal sa kavatsed emaks saada?
Siis kui kõrval on inimene, keda tahaksin näha oma laste isana. Hetkel veel lihvin oma oskusi sõprade lapsi hoides ja nendega mängides. See annab tohutult palju positiivseid emotsioone ja siirast rõõmu.

Kas sul on olemas oma lemmikfilmid, ja kui - siis millised?
Mulle meeldib väga 60-ndate filmiklassika, eelkõige prantsuse ja itaalia oma.
Ilus tüdruk olete!
Aitäh;).

Kas teile on tuttav meetod “probleem, reageerimine ja lahendus”.
On tuttav, kuid elus ei allu alati kõik sellele loogikale ja nõuab teistsugust tegutsemismudelit.
Mis tähtkujust Sa oled?
Olen sündinud 23. veebruaril, seega Kalade tähtkujus.
Mis aitab teil stressiga toime tulla?
Ikka koer, lähedased ja sõbrad. Samuti hea uni.

Kas Te oma tulevastele lastele julgete näidata “Playboyd”, kus poseerisite? Kas lubaksite oma tütardel selliseid pilte teha?
Jah, kui nad on piisavalt vanad, siis loomulikult ma ei keela neile Playboy vaatamist. Naise loomulik ilu on olnud läbi sajandite vaatamis- ja imetlusobjektiks.  Kui mu tütar on selleks ajaks välja kujunenud inimene ja see on tema siiras soov, siis miks ka mitte. Põhiline, et see oleks mitte hetkeemotsioon, vaid läbimõeldud otsus.

Kas on asju, mida ei saa andestada? Mida ei suuda Teie siin maailmas andestada?
Elus tuleb andestada kõike, mis ei tähenda, et see oleks alati lihtne. Vahel võtab andestamine pikemat aega, kuid andestades me vabastame eelkõige oma süda ja hinge raskest solvumise koormast ja see annab meile vabadust ja õnne.

Mulle on ta alati meeldinud, et sinus on nii armsalt kombineerunud ürgne naiselikkus ja iseloomutugevus. Kas on väga keeruline olla glamuurne ja seksapiilne noor naine, samal ajal olles silmapaistev välispoliitikateadlane?
Pole keeruline, kui Sa ei lase kõigutada ennast eelarvamustest, mis saadavad meid läbi elu ja ei püüa iga hinna eest sulada massi. Lihtsalt tuleb jääda endale kindlaks, sest naiseks olemine ei välista ajusid. Meie tänapäeva emantsipeeritud maailmas tuleb olla ja osata elada iseendaga harmoonias ja tasakaalus.