"Jumestusjutud" on hea pealkiri. Selles raamatus on Kristina Herodes iga osalisega puhunud muhedat ilujuttu ja tõele au andes, oleks need lood olnud naiste- ja iluajakirjade jaoks tõeline maiuspala.

Sirvisin raamatut ja see on tõesti väga eriline teos. Jah, sõna teos on siinkohal täpne. Sellesse raamatusse on pandud aega ja armastust ning seda on näha igalt leheküljelt. Valges pulmakleidis kirjanik Kadri Kõusaarele on tehtud pulmameik ja ta poseerib nii sulnilt, et ma ei saa aru, miks mõni julgem härra teda otse fotostuudiost altari ette ei viinud ... Elina Pähklimägi on kaasaaegne versioon preili Havishami kangelannast "Suurtes lootustes" ja mis puutub Heidy Purgasse, siis tema pilt raamatus on minu konkurentsitu lemmik. Heidy on sellel Maiken Staagi kaadril justkui mähitud Šoti külakese Brigadooni udusse. See on küla, mis ärkab saja aasta jooksul ellu vaid üheks päevaks ja Heidy pilku vaadates on just tema selle küla kõige lummavam naine.

Hea uudis selle suure lumma juures, mis mind täna raamatut vaadates valdas, on see, et nii Reet Härmat kui ka Kristina Herodes vastavad järgmisel nädalal Publiku rubriigi Stellarium lugejate küsimustele. Kristina Herodes ootab küsimusi riietumise ja stiili kohta. Reet Härmat on valmis Stellariumi lugejatele jagama meiginippe. Sina ainult küsi ja nemad vastavad! Kaks parimat küsimust premeeritakse üllatusega. Jäta küsimus kommentaariumisse või Stellariumi Facebooki selle postituse alla. Järgmisel reedel leiad vastused!

Stellarium on Publiku reporteri Stella K. Wadowsky ilu- ja elustiiliblogi, kust ilmub noppeid ka Publiku spetsiaalses rubriigis Stellarium. Blogiga saad tutvuda SIIN.