1. Seksiäri on laiskadele ja lihtne
"Ma võin kirjeldada oma tööd mitmel moel, aga mitte kunagi lihtsana. Ma teen 12-14 tunniseid vahetusi iga päev ja sel ajal balansseerin ma enda nelja sotsiaalmeedia kontot, kahte tööalast meiliaadressi, postitan tööstuse mitmetesse foorumitesse, panen paika klientidega kohtumisi, korraldan raadiointervjuusid, kirjutan veebis esseesid ja koristan. Samuti kohtun ma mitmete bordelli külastajatega, tutvustan neile asutust ja pean läbirääkimisi hindade suhtes," loetleb naine asju, mis ta tegema peab enne kui seksiks läheb, mis on kogu tööpäeva jooksul füüsiliselt kõige koormavam.
2. Prostituutidel levivad haigused
"Nevada osariigis on tuhandetel legaalselt töötavatel lõbutüdrukutel kohustuslik käia suguhaigusi testimas iga nädal. Mitte kunagi pole Nevada bordellisüsteemis esinenud HIV nakkusega seotud olukorda."
3. Ainult perverdid, luuserid ja meeleheitel mehed külastavad prostituute
"Sa üllatuksid, kui palju erinevaid inimesi meie asutuse uksest sisse kõnnib. Me lõbustame keskealisi paare, kes tahavad enda armuelu vürtsitada. Noored sõjaveteranid, kes ei oska tsiviilellu tagasi laskuda. Lugupeetud ärimehed, advokaadid, arstid ja töönarkomaaanid, kellel pole kohtinguteks aega. Aspergeri sündroomiga mehed, kelle jaoks on traditsioonilised suhted liiga keerulised ja segadust tekitavad. Paljude jaoks on lõbutüdruku otsimine enamat kui lihtsalt seks."

4. Prostituudid vihkavad enda tööd
"Hiina filosoof Confucius ütles "Vali endale töö, mida sa armastad ja sa ei pea enda elus päevagi töötama." Mis puudutab lõbutüdrukuid, siis ühiskond paistab seda ütlust eiravat. Me valime selle töö, sest see sobib meie majanduslike vajadustega, mõne jaoks spirituaalsel või seksuaalsel tasandil, teiste jaoks on see lihtsalt sissetulekuallikas ja selles pole midagi halba. Meie töö on sügavalt isiklik ja intiimne. Minu suhe mu klientidega on siiras, mul on hea meel neid lõõgastunud ja säravana lahkumas näha. Inimestes hea tunde tekitamine toob mulle rõõmu."
5. Prostituudid on katkised inimesed
"Ettekujutus, et minu amet on viimaseks õlekõrreks katkistele, hariduseta narkomaanidele, on karuteeneks inimestele, kes on selle töö endale valinud. Selline inimlikkuse puudumine õhutab seksitöötajate vastu vägivalda ja sotsiaalset häbi. Enda äri varjus hoidmine hoiab ebaõiglast võimuubalanssi seaduse ja pahatahtlike klientide vahel. Me oleme inimesed, kes on mitmetel põhjustel - peamiselt enda elatamise eesmärgil - valinud selle töö. See on hinnatud ja ihaldatud teenus, mis jääb alati eksisteerima."