Otseülekannet pressikohtumisest sai vaadata Delfi TV vahendusel.

PÖFFi meeskond tutvustab pressikohtumisel tänavust filmiprogrammi, näitab katkendeid programmi kuuluvatest filmidest, annab informatsiooni festivali raames toimuvate eriürituste kohta, räägib, mis on sel aastal uut ning teeb sissevaate uudsesse festivali ajakirja.

PÖFFi teemalise aruteluringi juhatab sisse ja juhib Piret Reinson, PÖFFi peasponsori Nordea turundusjuht.

Aruteluringis osalevad PÖFFi direktor ja programmijuht Tiina Lokk, noorte- ja lastefilmide festivali Just Film juht Mikk Granström, animatsioonifilmide festivali Animated Dreams juht Mari-Liis Rebane, rahvusvahelise lühifilmide festivali Sleepwalkers Martin Ruus, Industry direktor ja rahvusvahelise filmitööstuse programmijuht Sten-Kristian Saluveer ning Baltic Event tegevjuht Marge Liiske.

Rahvusvaheline Produtsentide Liitude Föderatsioon FIAPF kinnitas Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivali alates 2014. aastast temaatiliselt ja geograafiliselt piiramata võistlusprogrammi koostamise õigusega festivalide hulka. Kokku on sellise õigusega festivale maailmas 15. Euroopa Liidu põhja- ja idaosa mõjukaim filmifestival toimub 14.-30. november.

PÖFFi piletite eelmüük algab reedel, 7. novembril kõigis Piletilevi müügikohtades.