Neljapäeval käisin Draamateatris „Müügimehe surma“ vaatamas. Väga hea tükk oli. Super näitlejad, pluss stsenaarium oli viimase peal. Mõtlemisainet andis palju.

Pärast etendust tuli soov minna kusagile mõnusasse kohta veini jooma. Esimene koht, mis teepeale ette jäi, oli endine Moskva, praegune Wabadus. Moskva/Kultus oli üks  minu ja mu sõprade lemmik kohti, kus mõnusalt aega veeta, kohvi juua ja juttu puhuda. Nüüd on sellest saanud minu silmis steriilne haigla. Sisekujundus on külm ja kõle, mitte kutsuv. Kadunud on selle paiga soojus ja hubasus. Sisenemisel tormasin kohe teisele korrusele, lootes, et seal veidikenegi parem meeleolu tekib. Kõlas küll kaunis klaverimuusika, kuid pianistist hakkas kahju, sest teda olid kuulamas vaid mõned inimesed. Lahkusime.

Edasi otsustasime minna Tallinna kõige paremasse veinikeldrisse Gloria, mis oli meie suureks kurvastuseks suletud. Kuigi kell oli vaid 22 ja sulgemisajaks on märgitud 23, siis jäi mõistatuseks, miks veinikeldri uksed kinni olid.

Järgmiseks seadsime sammud Musi poole. Seal nautisime superhead veini ja veetsime mõnusalt aega. Tüdrukule, kes meid teenindas, paneks hindeks 10+. Kurb ainult, et peale meie ei olnud seda mõnusat kohta külastamas kuigi palju inimesi.

Reede õhtu. Kohtusime sõbrannaga Vabanki ees. Vabankist väljus ka muide lõbusas tujus meediahiid Hans H. Luik. Peale tervitushotte suundusime suitsuruumi. Seal kohtasime mitmeid tuttavaid, aga midagi eriti põnevat ei toimunud. Mingid lambi tüübid kutsusid lihtsalt pidevalt tantsima ja tüütasid täiega. Nad ei saanud üldse aru, et me ei viitsinud nendega suhelda! Lõpuks ütlesingi neile, et nad kaoks minema!

Edasi läksime sõbra ja sõbrannaga Deja Vu-sse sööma. Seal oli megapalju rahvast! Alguses oli võimatu lauda saada, kuid lõpuks siiski saime. Kui maha istusime, küsis teenindaja meie käest, et millal eelmised kliendid ära läksid. Vastasime, et mõned minutid tagasi. Tuli välja, et nad olid külma arve teinud ja uttu tõmmanud! Seda võib vist seal päris tihti juhtuda, kuna rahvast on nii palju ja teenindajad ei jõua kõiki jälgida ja piisavalt kiiresti teenindada. Pluss kliendid on tihti lihtsalt nii purjus ja ei viitsi vist arvet oodata. Meie tellisime süüa-juua ja maksime ikka ilusasti ära:D

Väljas sadas täiega vihma, nii et pidime suitsu tegema kuskil nurga taga varjualuses. Seal kohtas igasuguseid naljakaid tegelasi. Üks oli kindlalt mingi laksu all – silmad olid punnis peas ja rääkis segast juttu. Jube! Tulin kohe ruttu tulema kui seda tüüpi nägin!

Sees käis ikka hull möll! Kohtas igasuguseid tegelasi, kuid eriti palju tuttavaid ei olnud. Kohal oli ka näiteks meie superstaar Ott Lepland. Deja Vu-s pidutsesimegi kuni varajaste hommikutundideni. Koju läksin umbes kella kuue paiku.