Nimelt avalikustas Kutcheri eksnaine Demi Moore eelmisel nädalal väga avameelse elulooraamatu, kus ta räägib ka mitmetest pöörasest seiklustest nende abielus. Enim on kõmu tekitanud Kutcheri mitmed petmised ja see, et ta veenis Moore'i tegema ka kolmekat.

Samuti pihib Moore, kes on Kutcherist 15 aastat vanem, et ta jäi noorest näitlejast ka rasedaks. Kuid Moore kaotas lapse ning süütundest hakkas ta kuritarvitama alkoholi ja erinevaid meelemürke.

Mitmed väljaanded, nende hulgas ka ajaleht Metro, arvavad nüüd, et Kunise soov välimust muuta ongi tingitud pingetest, mida on tekitanud Moore'i uus raamat. Varem pole 36-aastane Ukrainast pärit näitlejatar nii suurt muutust läbinud, kuid varem pole ka tema eraelust nii avalikult räägitud.

Enne Kutcheriga abiellumist oli Kunisel pikaajaline suhe 90ndate staarnäitleja Macaulay Culkiniga. Pikalt spekuleeriti, et noored hakkavad ka abielluma, kuid kaheksa aastat kestnud suhe lõppes 2010. aastal. Siiski suutsid kaks maailmakuulsat näitlejat hoida oma eraelulised probleemid ajakirjandusest väljaspool ning seetõttu pole Kunis varem pidanud ka sellise skandaaliga tegelema.