Kõige suurema käibe - 155 eurot tegi laadal Tallinna Teeninduskooli õpilasfirma EEK - Eesti Ehe Kroon, kelle valmistatud Eesti kroonimüntidest ehted võitsid paljude südamed. Laada külastajate hinnangul võitis rahva lemmiku tiitli õpilasfirma PerZ Tallinna Reaalkoolist, kes valmistavad euromündikotte.

Õpilasfirmasid hindas laada ajal väärikas žürii, kes valis tugevamad firmad kokku seitsmes kategoorias. Žürii auhinnad pälvisid järgmised firmad.

Parim idee - Pärnu Ühisgümnaasiumi ja Pärnu Ülejõe Gümnaasiumi ühisfirma E-ained, kes on välja töötanud E-ainete voldikud ja veebilehe, millel nad nõustavad inimesi E-ainete kohta.

Parim toote kvaliteet - Saku Gümnaasiumi õpilasfirma Puidupoisid, kes teevad puidust pliiatsialuseid.

Parim müügitegevus - õpilasfirma Soldino Petelki, Narva Soldino Gümnaasiumist. Nende tooteks oli kenad kaunistatud pudelid ja anumad ja lisaks suutsid nad neid ka suurepäraselt müüa.

Parim boksikujundus - õpilasfirma TurvaS, Tallinna Liivalaia Gümnaasiumist, kes toodab lauamängu, mis õpetab noortele turvalise seksi põhimõtteid.

Parim sümboolika - õpilasfirma Vajalik, Värska Gümnaasiumist, kelle tooteks on Seto tähtpäevadega kalender ja kilepõlled.

Parim minifirma (põhikooli õpilaste firma) - õf MikiPaper, Mikitamäe Koolist, tooteks paberijääkidest ketaskauss.

Parima rahvusvahelise potentsiaaliga firma tiitel läks Rootsi õpilasfirmale Berry Bag, kes pakuvad maasikaks kokkukäivaid kotte.

Õpilasfirma on JA Eesti ettevõtlusõppe programm, mille käigus gümnaasiumi- ja põhikoolinoored omandavad reaalseid kogemusi ettevõtlusest. JA Eesti tegeleb ettevõtlus- ja majandusõppega Eesti koolides 1992. aastast. Õpilasfirma programm on kasutusel rohkem kui 65 Eesti koolis.