Raamatu peategelane on reklaami- ja teletöötaja, kes on rahulolematu nii oma tööeluga kui ka suhetega pere, sõprade ja elukaaslas(t)ega. Ühel hommikul pärast sõprade korraldatud üllatussünnipäeva Tallinna vanalinnas ärkab ta Uus-Meremaa haiglas voodi külge aheldatuna, käeraudade jäljed randmetel. Kas see on sõprade korraldatud vingerpuss või avanenud võimalus end eluisutusest lahti raputada? Tagasivaated romaani esimeses pooles ja tulevikukaemused teises pooles muudavad lugemise pingeliseks ja põnevaks ning paljastavad järk-järgult sünge saladuse peategelase minevikust ...

Auhinnamängus osalemiseks tuleb saata kirjutis teemal "Minu kõige hirmsam kogemus" aadressile noortehaal@delfi.ee, kus ootame noori inspireerivalt rääkima oma kõige hullematest lollustest, eluperioodidest, mis olid rasked või hoopiski verdtarretavatest seikadest ja ehk isegi surmalähedastest kogemustest?

Kirjutisi ootame kuni 8.juulini ning võitjatega võtame ühendust! Ära unusta lisada oma kontaktandmeid! Parimad tööd avaldatakse Noorte Hääles (kui soov, siis anonüümselt). 

Hops-hops, kõik kirjutama!