Elioni teatel hindavad lugusid näitlejad Tõnu Kark, Maria Avdjushko ja Allan Noormets, kes mängisid hiljuti linastunud kontorielu parodeerivas Elioni lühifilmis „Tehing“. Parimad lood avaldatakse ka Delfis.

Elioni turundusprojektijuhi Kristina Liivandi sõnul tuli konkursi mõte Elioni lühifilmist „Tehing“, mis on täis jaburaid situatsioone kontorielust. „Kontor on kunstlikult loodud süsteem — see ei saagi alati veatult toimida, kuid just need „vead” loovad hea pinnase tobedate situatsioonide tekkeks. Meie eesmärk on panna inimesed neid absurdseid olukordi märkama ning neid teistega jagama,” selgitas Liivand projekti mõtet.

Koomilised kontorilood on kuni 30. juunini 2008 oodatud Elioni veebikeskkonnas lahendus.elion.ee/kontorilood, kus saab ühtlasi teiste lugusid hinnata ja kommenteerida, lugude juurde saab lisada fotosid, linke youtube´ist jms. Võiduloo autor saab kahekordse Golden Globe´i ja paljude teiste mainekate auhindadega pärjatud satiirilise Briti telesarja „The Office” kõigi hooaegade DVD-kollektsiooni omanikuks.

Elioni lühifilmi „Tehing“ autor on lootustandev noor filmirežissöör Kaimar Kukk, filmis mängisid Tõnu Kark, Maria Avdjushko, Allan Noormets, Margus Grosnõi ja Andres Roosileht. Filmi on jätkuvalt võimalik vaadata Elioni DigiTV videolaenutuses ja internetis.